I.

bylo to jako nůž, když pluje masemhubenou rukou jsem se česala teplý mozek mi ulpěl na prstechchodci ztuhlidítě na kolotoči, ústa otevřená v radostném výkřikuděsilo muže u brány parkustál jsem tam s copem míchy na límcia utíral si ruce do kalhotjen shnilé listí zděšeně řvalože život snad ještě přijde.

04. 05. 2007
0
3
288
Volné verše

II.

dřevěná ohrada u náměstízavírá němé opilceanna, s účesem debilnějšímnež byly ovce v tom požehnaném čase Hebrejůjen kmitla kolem měa její výraz mi opět řekl:"fakt nemáš víc než jeden ksicht. "možná bych uměl ještě jeden. kdyby mi někdo líbal řiť.

04. 05. 2007
0
1
243
Volné verše

III.

šedivé mraky v koruně olšejmelí nového století (. )má vlastní obřadní síňz dob, kdy jsme s marcelem ještě žilijiž druhé ženěza posledních pár letvytéká teplá krev na sfaltpo srážce s autobusemřízeným strýcem odvedlemožná jej odsoudímožná ne(žebra jí nespraví,jsou pryč a neumí to)pohlédneš na smutnou rodinuv hodině, kdy chlastá na karua kdyby snad byli i daně vyššínijak by tě to nebralo.

04. 05. 2007
1
1
244
Volné verše

IV. (variace na skácela)

blondýna postavená mimo svět(ve dveřích společných hajzlů)se na tebe poprvé za sto letusmála skrze bílou oponujak burku si sejme z tváře kryt zubůa odejde konat svou potřebuchtěl bys jen počkat a děkovat. ta je však z Evy. nesmíš.

04. 05. 2007
0
6
334
Volné verše
Nahoru