Pán a pes

Pán a pes
Byl jednou jeden starý pán a ten měl psa. Měl ho rád, a proto velice tesknil, když mu psík jednoho dne zemřel. A tak, jak to bývá, vzal milovaného psa a pohřbil ho vrohu zahrady pod starou třešní. Byl sám, opuštěný a chmury zabraly místo vjeho životě.

01. 11. 2008
0
1
366
Povídky

Princezna a Jakub od Sedmi dubů

Předem se omlouvám všem, kterým budou do očí být, mnou neodhalené hrubky.
A teď se hezky usaďte, dejte si něco dobrého a přečtěte si pohádku…
Princezna a Jakub od Sedmi dubů
Je tomu už hodně dávno, co vroubené chaloupce u Sedmi dubů žil chlapec jménem Jakub se svými starými rodiči. Když Jakub dospěl a zanedlouho měl slavit 20 let, matka i otec mu krátce po sobě zemřeli. Neměl už nikoho, na koho by se mohl obrátit sprosbou o pomoc či radu.

02. 02. 2008
1
1
1260
Pohádky

Tak co s Vámi pane Čunku?

Tak co sVámi pane Čunku.
Byl to jeden ze všedně krásných dní, když se znovin, televize a rozhlasu nesla zpráva, že vsetínský starosta Jiří Čunek vystěhoval nebohé romské neplatiče zjejich domovů, do zapomenutých koutů naší vlasti. Vtu chvíli jsem poprvé zjistila, že někdo takový existuje a jak rázně jedná. Samozřejmě, nemohla bych žít přítomností, kdyby mě zprávy o panu Čunkovy nezajímaly.

14. 01. 2008
1
4
491
Fejetony

Kam se vytratila lidskost?

KAM SE VYTRATILA LIDSKOST.
klon: „Klon je organismus vzniklý nepohlavním rozmnožováním, je geneticky zcela identickou kopií svého rodiče. Jako klon je též označována i populace klonů. Cílená tvorba klonů člověkem se nazývá klonování.

21. 05. 2007
0
1
482
Povídky
Nahoru