MIA

Osobní váha, projímadla a toaletní mísa… V poslední době její nejvěrnější společníci. Opět stála před zrcadlem, nahá a svírala mezi prsty kůži na propadlém bříšku, stehnech, které měly obvod paže dospělé ženy a na téměř žádném zadečku. V jejich očích to nebyla kůže, ale odporné špeky. Nenáviděla sebe a svoje tělo.

02. 02. 2009
1
7
522
Povídky

Dnešní noc

Opilí láskou, svázáni touhou
Dnešní noc nebude myšlenkou pouhou
Dvě horká těla svlhkými rty
Tato noc nebude pouhými sny.

17. 03. 2008
1
4
521
Vázané verše

Fantazie

…don't want this moment, to ever end,Where everything's nothing, without you. I'll wait here forever just to, to see you smile,Cause it's true, I am nothing without you…
Z přemýšlení jí vytrhnou slova písničky jejíž melodie se ozývá po celém pokoji /zase příliš nahlas/. Zákon schválnosti funguje dokonale /ale nemá sílu umlčet ten příběh/, pousměje se /s hořkou příchutí grepu který stejně vyzvracela/ a jde k oknu. S krabičkou cigaret v ruce /pohled do zrcadla, které míjí jí vžene slzy do očí/ a vlasy sčesanými do nedbalého culíku otevře okno a usadí se na parapetu.

02. 03. 2008
1
7
607
Povídky

Odpuštění

Mami, proč se na mě tak díváš. Vím, že už mě dávno nepovažuješ za svojí dceru. Asi jsem tě neskutečně zklamala, ale každý má právo na chyby. Tohle se nemělo stát.

21. 10. 2007
0
1
596
Povídky

Poslední Setkání

Vcházím do svého prázdného pokoje a moje tváře opět zkrápějí potoky slz. Všechno mi tě neustále připomíná, všude vidím tvoje stíny a vracejí se mi vzpomínky zdoby, kdy jsme ještě byli spolu, zdoby, kdy jsi ještě žila. Vím, že jsme byli jen kamarádi, ale to se přeci mělo změnit. Chtěl jsem ti to říct, ale najednou to nešlo.

21. 10. 2007
1
2
602
Povídky
Nahoru