Když dívčí pláč do prázdna tiše se line...

Mysl opitá,bezbranný tělo,ona svlečená. Obloha posetá,duše zjizvena hříchem,do dna - vypitá. Bez rukou - pevně svázaná,pocítí ostrost nože,tvůj penis proniká. Bolest a smích,výstavní kus v posteli leží,duše prokletá.

28. 10. 2007
0
0
244
Volné verše

Bitch!

Jsem malá děvka,co všem už se dávno rozdala,tak ber, když dávám co libo jest. Každýmu kousíček ze sebea trochu tomu, kdo přišel si vzít. střípek za střípkem . ubývám.

24. 10. 2007
1
1
271
Volné verše

Nenasytně mě polykáš

Neoblomně mě celou svlékáš,vystavuješ mě světu nahou,všem na obdiv tak stroze oděnou. Ze seschlých tepen a žilpleteš si malou pavučinu,pro nevinnou obět skrytá past. Kosti už praskají - drtíš a drtíš tuze rád, tak neurvale trháš mé mrtvé masoa prolitou krví žízeň svou hasíš. Srdce až naposled,rozdrtit na střípky- bolest největší.

24. 10. 2007
1
2
535
Volné verše

Ztracená láska

Ztracenou lásku snažíš se vrátit zpět,slavík už nezazpívá - oněmněla naše stromky sechly ze dne na den,ač týdny tak vydatně pršelo,tak vrýváš do nich aspoň svůj vztek,malým nožíkem, co dostal si jako kluk,pohráváš si se slovama,co ještě včera řekli by - mám tě rád. a bosou nohou tou ranní rosou se brodíš. Odmykáš zámky,do kterých klíče nepatří,do krabic pár věcí a svoje srdcednes - naposled - všechno odletí. pár fotek na skříni poseté prachem,zašedlé tváře, co ještě včeraznamenaly tak moc.

23. 10. 2007
1
1
244
Volné verše
Nahoru