Vzkaz spravedlnosti

Co tady člověk má udělat,. aby si někdo přečetl jeho tvorbu.
A jak se dá editovat dílo.

21. 02. 2008
1
3
423
Povídky

Dubová panna

Dubová panna
Pomsta (díl 3)
Seděl ve svém novém terénním voze a maximální povolenou rychlostí jel domu. Nazelenalá záře přístrojové desky osvětlovala jeho orlí rysy stejně jako luxusní kůží potažený interiér jeho auta. Světlomety lehce prorážely tmu a ozařovaly bílé čáry krajnic.
Petr si pobrukoval svou oblíbenou písničku a přemýšlel o Lucce.

18. 02. 2008
0
0
433
Povídky

Dubová panna

Dubová panna
Procitnutí (díl 2)
Lucie stojí před vznosnou dřevěnou sochou dubové panny, která zakončuje načernalé zábradlí. Okrasa a chlouba domu, která tu stojí po více než dvě století a mlčenlivě oplácí Lucii svůj prázdný pohled.
Tak krásná a tak děsuplná. Noční můra pro dospělé.

16. 02. 2008
1
7
391
Povídky

Noc, chodba a někdo

Noc, chodba a někdo
Zase to úterý, vyčerpávající, zdlouhavé a někdy i mučivé, přesto nejlépe strávený a využitý den vmém týdnu. A začíná to pokaždé stejně.
Ráno se probudím, čekám frontu na záchod, neboť bráchovi to hrozně dlouho trvá, když si konečně odlehčím, jdu do koupelny. Tam se holí táta.

16. 02. 2008
0
0
391
Povídky

Dubová panna

Dubová panna
Počátek (díl 1)
Lucie ležela sezavřenýma očima ve vaně a plnými doušky si vychutnávala pocit horka a vlhka, který se jí rozléval po celém těle jako chvění štěstí. Šum a cákání teplé vody ji pozvolna uspával.
Posadila se, natáhla pravou ruku, která se musela nejdříve dostat ze spáru vodního příkrovu, který jí zahaloval od palců u nohou až po dlouhý šlachovitý krk a prsty objala černý uzávěr sčervenou značkou. Otočily kohoutkem až na doraz a znovu si lehla do lázně.

14. 02. 2008
2
4
482
Povídky

Noční Mlha

Seděl jsem jako obvykle na svém oblíbené lavičce až po uši zachumlaný do svého zaplátovaného kabátu a vychutnával si svěží chladivý vzduch spříchutí moře a zítřka. Od země stoupal chlad a snažil se mě donutit zase se vrátit do té zablešené díry, vkteré jsem přespával, anebo se uchýlit do nejbližší hospody U Černé ryby, odkud jsem před chvilkou vypadl.
„Jak dlouho to ještě bude trvat. Jak dlouho tu budu ještě kejsnout.

11. 02. 2008
1
3
597
Povídky

Alice

Monotónně stejný výklad učitele na právo se nesl debatující třídou: „Takže počátky práva nás odkazují až na samý úvod našich dějin, do doby několik století před Kristem, kdy většina tehdejší populace naší planety obývala území nížin velkých řek, kterými jsou například Nil, Eufrat, Tigris. “
Pokus profesora zaujmout třídu svou snahou začlenit do studie práv i část nejstarších odkazů světových dějin se minul účinkem. Ani snažení zdůraznit názvy řek nemohlo probrat kživotu dvaatřicet unavených studentů, kteří se utápěli vnaprosté apatii anebo upřeným pohledem zírala na hodinky a očekávali se slovem boha na rtech zvonění.
Patrik a Pavel, dva nezpochybnitelní přátelé, právě rozjížděli novou diskuzi na téma lesbičky.

11. 02. 2008
1
10
525
Povídky
Nahoru