Rychle!Chci pomalou smrt!

Tak tě tu mám, čekala jsem dlouho , /sklenky o sebe cinkají/ je to monolog /pozdvihám sklenku ke rtům/ dnes chutná jako minule jen už není jas v tvých očích /z pohledu do prázdných očních důlků trochu zamrazí/ Kdo z nás bude plakat až budu odcházet jestli ty rychle zapomeneš a já budu plakat Nebo ty budeš plakat a já zapomenu . /vánek si pohraje s plamenem svíčky / taky máš strach že zhasne .

25. 02. 2008
0
0
445
Volné verše

Čas je díra

Letím proudem roků zpátky lepší kdyby čas někdy nebyl když stojíš na propastí osudu a připadáš si jako debil Den kdy zavřel dveře a nikdy se neotočil přeješ si ho zastavit aby nikdy neodešel Čas je díra osud bič všechny věci co máš ráda na tebe tam někde čekaj tak se neptej kde jen jsou až se tvůj čas naplní ony se ti vrátí zpátky.

25. 02. 2008
0
0
339
Volné verše

Obsession

Mám ráda indigovou noc , mám ráda barvu tvého hlasu, Nechci volat o pomoc , budu v tobě hledat spásu , Tvé obětí mě chrání více, než křídla anděla , snad vykřičím si plíce , že uzřela jsem dravce, Který v koutě mého pokoje, vyčkává na svou oběť , aby více něž hladce , skončila mu v náručí , Bez protestu bez nářku , bez nároku na honorář, za dabing v tomto erotickém filmu , se mu odevzdám . Nejdřív bratr a sestra, dvojčata rozmilá, teď nádoba plná hříchu , něžnostmi přikrytá , která tento den, přetekla a bratrství se zřekla .

25. 02. 2008
0
0
621
Volné verše
Nahoru