Satira o politice

Od malička jsem si myslela jak je politika v našem státě složitá věc která je záležitostí pouze těch tlustých bříškatých pánů kteří tam jsou. Myslela jsem si že dostat se do politiky je nepředstavitelně těžká věc a že ty pánové musejí být strašně moudří vzdělaní inteligentní a hodní.
V období puberty jsem si o této věci myslela že se mě netýká a taky jsem pochopila že ti bříškatí panové jsou naši politici pitomci. Ted me to opět začalo zajmat nebot ucitelka na pravo říká co si zvolíte budete mít a jaky si to uděláte takový to máte.

09. 03. 2008
0
4
454
Fejetony

Pro Tebe vzpomínka

Znovu jdu vzpomínat na bolest kterou jsi mi způsobil. Ano takhle začíná románek který se stal. V krásné hospůdce jsme seděli ja se svoji partičkou když přišel Michal milovník holek žen všeho věku i ja jsem snim měla kdysi avantýru. Přivedl nové přátele které jsme vzali mezi sebe.

09. 03. 2008
0
1
481
Povídky

pocit viny

Svůj pocit viny proměním v činy,
Ruka se červeně barví krví ty byl si v srdci prví
má bolest veliká v krvi mi utíká.
Na louž připomínajíc moře já dívám se spoře.

09. 03. 2008
0
0
341
Vázané verše

Život s fetákem 1

Vše začalo na internátě kdž jsem byla vyslána studovat. A tak se ze mě měla stat brusička skla malinko jsem si to i doma vydupala a za tímto oborem odjela do Poděbrad. Lázenské město mě potvrdilo hned na začátku že je pravdivé ,,Na srdce jsou Poděbrady,,. Krásné městečko plné krásných kluků nádherně upravenych parčících čistotě města a nových přátel mi otočilo život totálně naruby.

09. 03. 2008
0
0
656
Próza na pokračování
Nahoru