Tlustá čára

Prý tlustou čáru napsat mámJen nevím odkud, ani kamAbych nezavřela bránuNevím co počít mám si teďTy hledáš zde mou odpověďA očekáváš ránuJá znám tvá přání – mír a klidTy nemohu ti zajistitAle ani je popřítRozum jde čehý, srdce hotTo věru není pevný bodO který můžeš se opřítNemohu nic ti slibovatDovol mi aspoň zveršovatObčas své city mrzkéPak mlčet nech mne radějiA vkládat v to mlčení nadějiNa odpuštění brzké.

19. 03. 2008
1
0
536
Vázané verše

Mám tě na jazyku

Mám tě na jazykuchutnáš jako nevěratvé ruce jsou tak blízkože dělám, co dělat bych nemělaKolikrát ještě se rozejdemeabychom se znovu sešli. Kolik času a cigaret nám zbývánež uslyšíš mé sbohem. Zapal mi ještě jednuat se mi pořádně zatočí hlavaat pochopím po čem toužíšCo ti mohu nabídnoutkrom svého těla. Ale raději to neříkejprotože za tu chvíli, kdy spolu zaléváme květinydala bych všechno….

17. 03. 2008
1
1
645
MIMO

Jsem jako dvě

Jsem jako dvěkteré se neznajíjedna tu druhousleduje potajíkaždá je jinárády se nemajípo jiných cestáchmlčky se toulajíkaždá svou pravdupo svém si obhájíjedna tě lákádruhá tě odhánívšak v jednom těleobě se skrývajípokud mně chcešpak obě tu čekají

16. 03. 2008
0
0
468
Vázané verše
Nahoru