Subinka za peníze aneb Otrokyně v business dress, I. část

Petra právě předčasně ukončila studium na vysoké škole, vyhodili jí po třech semestrech. Bylo jí 21 a nevěděla, co má dělat. Rodiče a přibuzní se na ní sesypali jako vosy, že to nezvládla, kamarádi sní soucítili a snažili se jí podpořit až tak, že to mělo přesně opačný efekt… no, cítila se prostě mizerně.
Chtěla vypadnout někam ven, vydělat si peníze, za rok se vrátit a jít na VŠ znovu.

19. 05. 2008
0
0
5187
Povídky

Sonda do železně něžné duše

Měl ji opravdu moc rád, obrovsky ho vzrušovala. Měla krásné, vypracované tělo střední postavy, pevné míčky, krásné rty, které korunovaly lehce pihovatý obličej, který se vždy zdál trochu vzdorovitý… Byla velmi samostatná, silná osobnost… přesto její velké oči zaplály nejvíc ve chvílích, kdy jí on dával najevo svou převahu… nejlépe vposteli.
On to věděl a zhlouby duše rád plnil její přání… mělo se to stát i dnes.
Trest za pozdní příchod
Čekal na ni vpizzerii, měla 30 minut zpoždění kvůli dopravní zácpě.

11. 05. 2008
0
2
1846
Povídky

Něžně v kině

Jmenovala se . tak, jak si představíte. Nemůžu říct, kdo byla ONA, ohrozil bych ji.
ONA totiž byla vdaná.

11. 05. 2008
0
0
521
Povídky

Krok do ohně

Krokem do ohněje přijmout tvůj pohledŠlehnutí bičemJe tvé slovo dávající nadějidávkou drogyje tvá zásadová nedobytnost. Není citu ve mněavšak fanatická oddanostsvětu sexu a libidální vášněVýzvou k pokleknutíJe tvé božské tělopokynem k řevuJe tvůj lákavý výstřihpříkazem k hanebnému sebeukájeníjsi ty – celá. Celá…Není lásky ke mně v toběAvšak umrtvená touhaPo neznámém a zahalenémBohyní krásy nejsiPro pitomce průměrných smyslůKlenotem nejsiPro ty, co se jen v hlíně hrabouJedna z mnoha jsi- ne však pro měCo mám chtít nevímvšak vím, že obětuji toběSvou lenost a zahálčivostSlanou i sladkou i tučnou odměnouAť je mi tvůj stékající potKontrapunktem něhy a zběsilostiAť jsou mi tvé steny a výkřikyMilovanou fetišíAť je naše vzájemné poníženíKrutě si tě chci vzítVšak ne proti vůliTvého srdceSadem plodů pálivých a mučivýchMůže být náš životV poutech blaženostiUtečeme vlastní minulostiExtázi zvířat i poživačnost lidskouPojďme si v posteli pro sebe urvat.

11. 05. 2008
0
2
513
Volné verše
Nahoru