sen

není člověka, který by nezatoužil po létání,stejně jako po snu, který se mu neměl zdát. snad jen kvuli jednomu snu bych chtelo dozvedet se,proc se opakuje.

25. 05. 2009
0
0
605
MIMO

Sekretářka na pohovoru

tleskala jakoby věděla že ji někdo uslyší
říkala. mě se to fakt líbí
proč vždyť to postrádá stylizaci
protože je to pěkný

16. 05. 2008
0
0
675
Volné verše

Dva prázdné hrnky po babičce

Dva prázdné hrnky po babičce
Kávová sedlina,
dva prázdné hrnky,
osamělé židle.

15. 05. 2008
0
0
533
Volné verše

Nedoštěkáš se

Nedoštěkáš se
Děkuji mí drazí,
byli jste mí vrazi.
Když všalině jste stáli

15. 05. 2008
0
0
553
Ostatní nezařaditelné

Okouzlující princ Dorian Gray

Okouzlující princ Dorian Gray
Obraze krásný,
obraze spanilý,
ukaž mi zlobu mou,

15. 05. 2008
0
0
608
Ostatní nezařaditelné

Co jsem to proboha...no fuj,to byl zase sen

Co jsem to proboha…No fuj, to byl zase sen
Koho to vídám vtmách šklebit se na strunách,
ten stínohlav visí tam,
jde zněho strach.

15. 05. 2008
0
0
580
Ostatní nezařaditelné

Pláčem mouchy neodženeš

Dám si možná kafe a pak ještě grog udělám pár fotek roztrhám abych je mohla složit osolim si oko pošlu se někam . kde budu proplouvat mezi důchodci,který,když si přiložím k uchu tak šumí jsou to škeble starý, ale něco pamatují jó móře a pak je pustím sednout, ne snad proto, že bych bylo vychované ale spíš blbé ano blbé škeble vaří se mi utrejch,seminárka pomalu žloutne ano historická gramatika naprosto k ničemu předmět už mi tam plave moucha říkala jsem ti běž si hrát jinam tady nebude veselo teď mi tam spad medvěd nebo co a byl celej gumovej ja nevim co maj dneska ty lidi ve zvyku vemeno jedno z kocoura a mravence zdá se že to bude Ice coffee s vlákninou a bílkovinou draselnou a pak si v morfologické analýze určím substantivum apelativum,akuzativ,singuláru,maskulina deklinace o-kmenová,koncovka ú se diftongizuje v ou,pokračuje do novočeštiny sakra vykouří se mi celý cigáro,kdo to má furt kupovat,odnaučit se. antirakovinový skřítci jeli hledat poklad do Ruska prý nějaké byliny to sou ale dyliny . ja taky,jen mi to dnes došlo a stydim se za to a možná taky ne,člověk si může dopřát nedokonalost ale je nutné vidět a něco s tím dělat tak proč .

15. 05. 2008
1
0
612
Volné verše

Z kamene

Znala jsem jednu ženu, ničím mi nevadila. Měla úplně prostý život a ráno snídala bábovku a čaj s mlékem. Tvrdila, že byla v minulém životě Marylin Monroe a já jí ovšem věřila, protože vždy, když vyprávěla o tanci, trpěla větry, které jí ze severu zvedali sukeň. Každý pátek v šest hodin chodila se svým manželem na kurzy amerického soulu.

14. 05. 2008
1
5
545
Povídky

Bacha

Bachova hudba je nepřekonatelná,nádherná, hluboká, ponurá, vášnivá, stojící s dýkou nad Maratem, který právě dopsal manifest. Voda pod tíhou Bachovy rozervané poezie rudne krví,snoubí se se samotou v mé komnatě a doutná nad dřevem praskajícím v krbu. Občas se melodie promění v muže sedícího v proutěném křesle, čtoucího v partu Korsakova a kouřícího voňavý tabáček z lulky, který kouřil kdysi i jeho děd. Rembrandtovi padá štětec na zem, bolest, ukrutná bolest, Saskie umřela a štětec stále leží, umřel s ní.

14. 05. 2008
1
4
558
Povídky
Nahoru