Až Tě jednou potkám *úvodem*

Vždycky, když se s rodiči, třídou, kamarády nebo jen tak, dostanu na nějaké zajimavé místo, začnu si představovat, jaké by to bylo, kdybys tam byl Ty, a maluji si jaké to bude nádherné, až Tě jednou potkám. navštívíme spolu všechna ta vysněná místa a mně se splní má přání. Možná, že teď někde sedíš a přemýšlíš nad tím co já, možná si taky sníš svoje příběhy. Napadá Tě, jestli vůbec někde existuje holka, která Tě bude mít ráda takového, jaký jsi.

30. 05. 2008
0
2
279
Próza na pokračování

Až Tě jednou potkám *1*

Připadám si jako v pohádce o šíleně smutné princezně. Hladina porostlá drobounkými lístečky vodních kvítků se čeří o příď naší loďky a já se dívám na prince, který vesluje směrem ke staré vrbě, co se naklání přes okraj do vody, že to vypadá jakoby měla každou chvíli spadnout a poskytnout ráj vydrám, které tu jistě žijí. Možná má jen žízeň a tak smáčí své vyschlé větvičky v osvěživě chladné vodě. "Ukážu Ti ostrov, bude se Ti líbit" podívá se na mě můj pohádkový princ a zabere jiným směrem.

30. 05. 2008
0
0
312
Próza na pokračování

Zkáza

Že svět se hroutí, neříkám jen tak, to vám všem pro výstrahu měl by být můj strach a nejen pro výsměch by vám měl být ten konec krás co nastává Po letech spolu strávených má zbýt jenom spoušť mlhavá, co pohltí naše přátelství Zavírám oči nad tím neštěstím a přeji si být mimo něj, necítit tu spoušť a zkázu, když láska klesá na bod mrazu, usnout tiše a ponořit se do vzpomínek na dětská léta spolu prožitá, vrátit čas jako časomlýnek a být tam kde přátelství jsou upřímná, ve světě plném fantazie Odpusťte moji troufalost. že říkám vám, co všichni víme, ale varovat vás přesto musím před morem co neslyšně se šine a říct vám opět, naposledy: "Mám vás ráda,
ale naše cesty byly rozvedeny. ".

22. 05. 2008
2
3
329
Smíšené verše

Podzimní procházka

Zase se jednou trmácím domů, ze své obvyklé podvečerní procházky, po cestě, která je mokrá od odpoledního deště, přemýšlím nad světem a nad sebou samou. Sluníčko svítí a ozařuje holé stromy, na kterých se zlatí jen pár posledních lístků. Vypadá to nádherně. Ostatní opadané listí víří po mém chodníku a vlní se v nejrůznějších spirálách, které mi připomínají inkoust ve vodě.

18. 05. 2008
1
1
321
Povídky

Leknín

Sedím tu, dobře vím co dělat mám, avšak svůj úděl nezvládám a jen zřím tu hladinu, kde jako leknín uvadám. Růžovo-bílou květinu, vidím tak jasně jako sebe, možná, že jednou vykvete, lístky se dotkne nebe a možná ji napomohu právě já. Nahoře v nebi kde náš pán, kde podle legend leží ráj, je prý místo jen pro květiny, co nemají tu žádné viny, a svou duši poznají. Nezvládám.

18. 05. 2008
2
2
379
Volné verše
Nahoru