Invokátor

p { margin-bottom: 0. 21cm; }
Invokátor
Sepsal jsem tuto krátkou zprávu a uložil ji na disk. Pravděpodobně si ji nikdy nikdo nepřečte. Původně se mělo jednat o oficiální stížnost na zneužití pravomoci veřejného činitele.

01. 12. 2011
1
1
379
Povídky

Návrat Krále

Návrat Krále
Dveře do laboraře se rázně otevírají. Vchází Jak Drak Droni, potravinářský magnát a šedá eminence pornoprůmyslu.
"Potřebuji vyrobit syntetické sperma. "
Uslintaní vědátoři v pokecaných pláštích vzhlédnou od pitevního stolu, na kterém je roztažená nahá dívka s různými bizarními mučícími pseuovědeckými proprietami připevněnými na bradavkách a genitáliích.

15. 08. 2010
1
2
809
Povídky

Svítání v mordoru

16:00. Po létech zahálky je odpolední vstávání stejně bídné jako budíček v lágru ve čtyři ráno. Černá mračna hnaná nechutným větrem vytváří na obloze apokalyptické obrazy a spolu s ledovým mrholením podporují atmosféru dělnického rána z počátku století. Úderu kovu o kov jako při chemickém poplachu.

06. 04. 2010
0
0
374
Próza na pokračování

Masturbacionista

"Masturbacionismus: obludný politicko-filosofický směr, který předpokládá řešení veškerých otázek jedince i společnosti v obsesivní masturbaci různými předměty, např. . "X. si promnul ospalé oči.

12. 08. 2008
2
5
525
Povídky

Totální válka v podmínkách neexistence času

Řídíš akci anglických commandos za druhé světové války, vyřadil jsi německou posádku na jednom konci mostu, teď se potřebuješ dostat na druhou stranu. Pomalu se plížíš s připravenou snajperkou a hledáš nepřítele. Na mobil ti přijde esemeska. obvyklá snůška sraček v kompaktní formě.

01. 08. 2008
0
1
394
Úvahy

Mesiáš - konečná partie

"Tak tedy pane Jonesi. "Drží v ruce nenápadnou žlutou vizitku s jednoduchým obrázkem. Chlapeček a holčička, stylizovaní do jednoduchých obrysů drží mezi sebou šesticípou žlutou hvězdu, holčička má v druhé ruce kytičku, chlapeček lopatu. "Spolek přátel židokracie", je napsáno nahoře, a dole "přidej se k nám, dokud je čas.

27. 07. 2008
0
8
358
Povídky

Mesiáš

Ahoj ahoj, jmenuju se Michal Píchal a exkluzivně pro vás budu zpovídat Mesiáše, který každou chvíli přijde. Možná mě znáte z moderování soutěže Extrémní degradace, jsem to já, který vám přinesl reportáž z koncertu sračkometalu v Losiné u Plzně, já který odhalil drogovou aféru hemeroidů Kristýny Vrtákové. Všechno to svinstvo pro vaše pobavení a poučení, za prachy páně Rotschilda. A už to bude, už to přijde, pan Mesiáš je velice kontroverzní figura, někteří tvrdí že vůbec nemá přijít, jiní na něho čekají tisíce let.

25. 06. 2008
1
8
418
Povídky

Skrytý půvab židokracie

Klečel na rozpraskané pláni, na které se kam až oko dohlédlo vršily hromady lebek a kostí v pruhovaných hadrech, a kde na obzoru stovky komínů chrlily kouř který zcela stínil oblohu, ozařovanou jen táborovými reflektory. Vedle něho stáli dva pánové, kteří za ním přišli tentýž den ráno. "Jsme z občanského sdružení Spolek přátel židokracie - sdružení pro monitoring nenávistných pnutí," řekli mu, a pak ho omráčili paralyzérem a nasadili mu pouta. Sem ho vzali, jak řekli, aby mu protřeli oči.

09. 06. 2008
2
4
813
Povídky

Obviněn z teploušství a prznění rasy

"Jste obviněn z teploušství a prznění rasy. "X nebyl gay, byl však idealista, což je snad ještě větší průser: "Myslel jsem, že homosexualita není v našem svobodném, nacionálně socialistickém státě zločin. " Hovor byl samozřejmě nahráván. "Tak hlavně, náš stát už neni nacionální, zlato.

09. 06. 2008
1
2
768
Povídky

Svině hodný mučivý smrti

Sny byly plné paniky, explozí, nesmyslných, nekonečných útěků, a sovětských vojáků
znásilňujících prdelaté a ceckaté němky na výstavě "Svět minerálů a kaktusů 2008".
Když se Jones probudil, zjistil že nemá ruce. Ani levou, ani pravou. Kratičké pahýly
byly dokonale zataženy kůží, nikde ani kapka krve.

09. 06. 2008
0
0
517
Povídky
Nahoru