Vzmuž se, ženo..

Na krku nůž Tak se vzmuž, ženo. Bude Ti ublíženo Vzmuž se, vzmuž Ať už jsi při smyslech nebo v šoku Klíče v jeho oku poskytnou ti čas Než zas uchopí tě pevně Jemně pohladí líce A pak více než hrubý stisk. Byl to risk jít sama v noci. Teď bez pomoci ležíš na zádech Cítíš jeho dech, blízko, ovívá ti tváře.

01. 07. 2008
3
4
444
Volné verše

V kině

Temný sál Ticho Na plátně romantika -Miluju tě- Zní to jaksi dutě Celkem nuda Ale tvá hruď dme se příběhem Lákavá, plná prožitku Mimoděk si laskáš rty Jazykem Dráždíš mě Uprostřed těch sladkých keců Jen tak aby se neřeklo Dáš si nohu přes nohu Sukně Spíš sukýnka Tenký proužek látky Nezakrývá nic Víc a víc tě chci Jen tak pro radost -Asi se milují- Usmíváš se Krásně Ale na hrdinu tam v předu Vyblýskaný samec z Hollywoodu -Mrkl na tebe- No bodejť Teď máš jeho A ne takovou zrůdu -Ne na pohled, ale uvnitř jistě- Co sedí vedle tebe Zebe mě to pomyšlení Že to tvoje snění Není o mě -Asi zemřel- Pláčeš Utírám ti slzu cípem kapesníčku -Děvko- Cestou z biografu Při měsíčku Budeš milovat jen mě Vím to Tam v prachu cesty Nebudeš první ani poslední -A až se rozední- Najdem jiný film S jinou Lepší A víc živou To slibuji.

01. 07. 2008
1
2
486
Volné verše

Ostříhám ti vlasy

Snad Se ztrácí v možná A možná v asi -Ostatně jako vždycky- Prej že sliby řešej všechno Pěkný hovno Ostříhám ti vlasy Zářící, dlouhé, sebestředné -A úplně bez lupů- Upletu z nich bič Hezky pomalu -Nespěchat a utahovat- Bude jen pro tebe Protože nic jinýho si nezasloužíš -Snad jen naplácat- A pak Vyčurat a spát.

01. 07. 2008
2
1
538
Volné verše

go go zombie

Každodenní umírání Nasere Pokaždý jinak /abstinence/ -I´m untouchable darkness- Tak nějak napořád Divno V sobě mít Snít si někde uvnitř Autenticky Mrtvolně /Go go zombie, go go yeah/ S úsměvem na rtech Falešnym Zkoušet přežít Jak Poslední metalový emo Co se sebevraždí Nadějí . pro nic.

29. 06. 2008
3
2
669
Volné verše

Dcera noci

Tma v dušiV mozku pekloPlno něžných dotykůSnadno se to řeklo-A hůř udělalo-MaláSe slzami v očíchZahoď ideályRůžovou rtěnkuA uplakaný výrazVyraž do ulic-Carpe diem, slečno-NebezpečnoLákáVždyť takových znásilněníSebe sama/Snění dobré není/Máš před sebou víc než dostDámaS kolínky u sebeKrev, potObnažena na kostZatni zubyA vrať úder úderem-Do půlnoci doma-Tak vykroč s večeremNoci vstřícBuď upírkouBestiíNebo třeba andělěm/S černým make-upem, jak jinak-Staň se svou noční můrouDcerou nociAMiluj pro lásku-k čemukoli-A žij pro sebe.

29. 06. 2008
3
2
1386
Volné verše

Snad se nepřitulíš

Zima Pot a strach --- Bojím se všeho -I tmy Tebe, nářku- Pouličních lamp Dam prodejných A Nevěrných myšlenek Co zamění lásku Bez rozumu Bez skrupulí Jářku Za trochu prášku Vrátí se k dealerům A snům Takže Co mi zbývá. Nic Jen neusnout A bát se dál Že se nepřitulíš.

29. 06. 2008
3
3
604
Volné verše

Za slzami slunce

Omšelý den Plný vzruchu -Jen tak pro nic- Jako každý jiný. Avšak Ne tak docela Trocha prachu Z křídel anděla -Nechtěla se zmítat- Pár decáků A náhodná kolemjdoucí Jsoucí -Alespoň pro tu chvíli- Tou jedinou Hebkou Děvkou křehkou -Teď líně S rukou v jejím klíně Tahám z cigarety- Už je po všem Ovšem plné hříchu Její rudé rety Říkaj mi jak je cool Jak je pretty -A tak trochu bárbína S prázdnou hlavou- Může být tou pravou. Asi těžko. A tak jdu dál I když tak trošku Schován za slzami slunce Do obalu viny Bolím stereotypem Věčného hledání.

29. 06. 2008
6
7
632
Volné verše

Dejte mi pokoj..

Zvonek u dveří Stěží otevřené oči A láhve od vodky Pohled na fotky Poslední Podobizny milovaných lidí Šerosvit deprese Ty oči vidí Zlo CrrrcrrCrr. Haló, pane, otevřete Poštu nesu Táhni v háj, táhni k lesu Do porostu vřesu Co smrdí jak má nálada Uvadá vědomí Bez svědomí dá se žít Poslední doušek Čiročirý Bezvědomí snad A bílý svět Někde v dálce Za víčky Dejte mi pokoj. . A doručenku do schránky Chce se mi spááá.

29. 06. 2008
2
1
545
Volné verše
Nahoru