Řekni něco v létě

To se tak chytnu
nohama země.
A jedu.
Zlehounka zhoupnu se

20. 07. 2010
12
13
1194
MIMO

Nikdy nekončící výkřiky do tmy ...z posledních

tak mi pobledlo,a brzo chcípne. až vidim každičký to volánínás,prázdnejch řádků pro každýho,těch míst pro vůni okamžiků čerstvě upečený lásky, a že se do nás vejdejako nicvidim, jak pobledlo mi,snad že už tiše chcípá, temno za oknypříštích let. Každouz cest ke svý hvězdě dál tak moc dobře znám, a věru vím, že nic mi vznešeného na nich není a nebude, že jen vznesou se s ozvěnou a shoří, ty mé obrázky s plánky, a je mi dnes tak milé nic, všeho tohoco už jsem tu zažil a zažít mohl, že víc asi nikdy nezapomenu, ba i zůstanu němý ke své noci, a ona zmizí.

07. 05. 2009
10
0
943
Indispozice

Mí drazí

,,Strach z neznáma,
je hořká vzpomínka,
na naše naivní začátky. " Slavomír Tlamáč 2005.
Moji kamarádisedí na vazbě amusí jim bejt hrozněblbě z tý vydejchaný zelinkavýomítkya těžkejch úderůručiček hodin. Taky mámzalehlý ušiz toho tlaku, alejá se chtěl vždyckydotknout mraků.

13. 04. 2009
9
5
1678
Volné verše

Řikej tomu třeba láska

V pátekpo dlouhymsakradlouhym tejdnuzatim coTy,se svymserióznim přelivem, čerstvě střiženou,sexy ofinkou a dospěláckym drženímbrady, spokojeně vykládáš svý,nesmírně zajímavýnovinky,převlíkáš se, do nový noční košilky, a do rozkrokusi zlehka cákneš trochunějakýho, mněneznámýho, parfému. Bereš i sirky do rukya poprvé za roky co tě znám, jsi takyromantička. Zatim co stahuješ hlasitost hudby, rolety,kalhotky. Peřiny z bavlny a nohy roztahuješ opiláa nadrženáhorkem mulety tančící omamný tangove svalnatejch pažíchdlouhovlasejch matadorů,sedimdomaza oknem.

17. 02. 2009
22
19
2201
Volné verše

Tak aspoň

Tak aspoňpodvazku krajkuvůni jenna nehet prstukapkujentřeba. mokrý asfaltzmrz tujak sedělzapojený jen ve vlastní přístroje a cizý špagátkyZNáplavkynálada Vltavyjako úsečka života naEKGTak aspoňnelžipod kabátemnebo veřodhalenánebo. (pššt)tak aspoň věřže Ty,nové šatya stále více místa v šatníku (hodí se do ulic)hmmmmtak aspoňlžiže se tvétělo stydí svému odrazupššššttak aspoňnebo nenebozastavím se -TakTAK. Tak aspoň -trvám -Uža jen ach kdyby teď,nedobíhám a nečekám pohybuhmmmmmmmmTak aspoňšnůrky od nohou, ruk, hlavysrdce jako vzduchv půlce netnunénetnuné šmodrchámschovávámřvunemusímnecítím neznám -Už.

25. 11. 2008
22
25
2357
Smíšené verše
Nahoru