Déja vu

Sedím na křesle a přemítám
Dávno mi za oknem už nesvítá
Jako v mdlobách posadím se
S dívkou mojí na snové římse

24. 05. 2011
0
1
274
Vázané verše

Rakev na klíčence

Do šedivého ránaNejiného jiných ránProbouzí se sámNemilován. Obuje si papírové botyUmyje se, najíA jde zas do robotyNevšímán nikýmOdpracuje si svůj časA zas potkává. Prázdnotu svého domuSnad zazlívá to soběŽe Oné ublížilV dnešní uplakané doběSebe ponížilSvět za sebou zamykáJen slovo promiň se ještě dostává venDo šedivého ránaNejiného jiných ránProbouzí se sámNemilován. Obuje si papírové botyUmyje se, najíA jde zas do robotyNevšímán nikýmOdpracuje si svůj časA zas potkává.

16. 03. 2009
0
1
289
Volné verše

Vánoční

Jsou Vánoce a já stále hledím z okna ven Emoce nezahálí, jsem jimi opředen Vyhlížím Tebe, představuji si Tě Jak se brodíš bílým sněhovím Kéž by Tě spoutaly mé lásky sítě Srdci cit bohužel nerozmluvím Neřekla bys. Tak často sedím před domem Když vzpomínám, jak smáli jsme se pod stromem A užívali života Jak květina, když rozkvétá Snad si všímáš, že chodím za Tebou Skoro pořád, nohy mě už ani nezebou Malá roste jako z vody. Ptala se na Tebe. Nese to dobře, často spolu hledíme na nebe Už skoro rok písmena tvého jména Od sněhu odpoutávám Svíčku pak zapálím To aby Ti zima nebyla Vím, už to nezachráním Jen děkuji.

02. 01. 2009
3
4
499
Volné verše

Čekám

Jsem jen lásky GodotemA tak čekám za plotemPrůhledným a bez dveříNikdo mi neuvěříŽeJsem jenom robotemMám emoce - čert je vemMě jsou k ničemuPtáš se почему . Protože stojím tuČekám jen na TebeJeště nevím, kdo jsiA to mě tak zebeKdyž v srdci nebeMi zahalí nocVěčnost bez TebeBere mi mocUž tak dost odebranouSvět odšoupl mě stranouDo vitríny se zvěříNikdo mi neuvěříSnad přes prosklenou zeďNěkdo si mě všimneRozplyne denní šeďNenávist ve mě zhyneSnad se to stane. Doufám.

27. 12. 2008
1
0
630
Volné verše

Jeden z mnoha

Jeden z mnoha, utíkám Stále pryč a jinam, nevím kam Duše pryč by chtěla od Tebe Tělu se však ještě nechce do nebe Nedokážu jít ode všech pryč Nechat tu všechny moje přátele To mou duši Bože radši znič Mě se ale ještě nechce do nebe Jeden z mnoha, běžím dál Už nechci čelit tvým lžím V srdci plamen dohasínal Z žalu už nenacházím rým.

14. 12. 2008
0
2
555
Volné verše

To dřív...

Žár Tvýho těla Svádí mě blíž a blíž Já vím, tos nechtěla Pro mě láska je kříž, vždyť víš Brány Tvýho těla Zůstanou mi zamčený Přesně takhle jsi to chtěla Jsem jenom kluk ztracený <. ref. > To dřív zmrzlej sníh Mě začne za krkem hřát Než najde se někdo Kdo by mě mohl mít rád To dřív veselej klaun Se začne cirkusu bát Než najde se ten Kdo by mě moh' milovat Krásný Tvoje oči Hluboký a modrý máš V hlavě bolest se mi točí Když slzami je zaléváš <. ref.

09. 12. 2008
1
8
593
Texty písní
Nahoru