Když city zlobí...

Patřím klidem, kteří často přemýšlí o životě, proč jsme zde na Zemi, proč lidé umírají, proč se rodí, proč nad dobrými lidmi vždy nestojí Anděl strážný, proč vůbec člověk přemýšlí…
Můj osobní život nebyl nikdy ničím výjimečný, třebaže sám se od jistých norem odlišuji. Dá se říct, že nejsem poznamenán trendy dané doby; věci a zvyklosti, které jsou mi sympatické, bývají mnohdy vrozporu stím, co vdané době letí, co je vdané době moderní, správné. Dále se liším, alespoň od 95% mužské populace tím, že nejsem heterosexuál… Ano, už nějakou dobu si uvědomuji, že mě přitahují kluci, a bez tohoto by ani tato povídka vzniknout nemohla.
To, že se mi líbí kluci, jsem si možná uvědomoval už všesté třídě, ale takový ten moment, kdy jsem si řekl skutečně narovinu, že jsem gay, proběhl až na střední škole.

26. 05. 2013
1
4
427
Povídky

Pohádka O Rudé Karkulce

V dobách velmi krutých (čili po roce 1989) žila byla jedna nekvalitní školou povinná holčička, které nikdo neřekl jinak než Rudá Karkulka. Nosila rudý čepeček, rudé šatičky, rudé punčochy, rudé ponožky a dokonce i rudé spodní prádlo. Jelikož žila v nemajetné (čili ve zcela průměrné)rodině, všeho měla jen po jednom kusu (krom ponožek, ty měla dvě).
Maminka jednoho dne Karkulce povídá: "Milá soudružko dceruško, dnes je 1.

05. 10. 2011
0
6
603
Blbůstky

Touha po smrti krvavé

Jako ďábel vypadala, i všichni ji rádi neměli. Všatech černých chodívala, odění jiné proň neexistovalo. Ve snách svých na vraždy krvavé, na umučení lidí a zvířat myslila a sny takovéto ve skutečnost proměniti chtěla. Lidé ji Zmijí černou nazývali a nikdo ji rád neměl, ba ani matka její.

31. 12. 2008
1
8
729
Povídky

Slyšela vraždu

7. POVÍDKA
Slyšela vraždu
I.
Slečna Jarmila Novotná vystoupila ze starého auta a prohlížela si hotel, jenž se před jejíma liščíma očima tyčil. Vpravé ruce držela roztrhaný klobouk a vlevé dosti laciný batoh do přírody.

16. 12. 2008
0
0
628
Povídky

Papír pod tužku dám

Papír pod tužku dámPapír pod tužku dáma napíši něco Vám. Co však chcete slyšeti z mých psaní. Krásu, ošklivost; pravdu, lhaní. Těžko se pocity promění v tisk,obnáší to alespoň malinký zisk.

16. 12. 2008
0
0
626
Miniatury, hříčky
Nahoru