Naruby

Kdy na mě dolehneš. Přicházela jsem k tobě a ty sis vždycky sundával kapuci Ani kaluž nás nedonutila se na okamžik pustit Ale dnes jsem šla z donucení od ní na pravou stranu protože ty jsi byl nalevo Kdy na mě dolehneš. Začít je vždycky nejhorší tak jsem začla od konce Pak už mi přišlo zbytečné dopovědět celé tvé "Proč" Zahleděná do šálku čaje čekala jsem kdy mě utěšíš zatratíš znovu moje slova Ale tys mě nechal se třást Tak jsme vyšli ven - ty s kapucí na hlavě Řekl jsi "jdu dolů" a zabočils - Jenže já tě tu nikde nevidím .

18. 12. 2008
0
0
317
Volné verše

2. pád - koho, čeho

S oblibou mi říkáš Jsi má ale o svém vlastníku se nezmíníš ani šeptem Mám pocit že kýváš všem a pod deštíkem se schováváš s čertem před deštěm, přede mnou Až pod nebem s někým jiným budu chytat kapky do úst Až po trávě bosí půjdem a bude svítat a odjede Malý vůz Budu mu říkat Jsi můj ale tvé jméno nezašeptám .

18. 12. 2008
1
0
445
Volné verše

Omalovánky

Zastav pestrokolotoč ten nad kterým si uronil pár slz Jako klíště mi vytoč tu bolest o kterous žadonil Já už chci mít klidnou noc Natírám rány černou temperou a za nechty mi schne tvá bílá krev na potěšení skoupá štětcem pod tebou barvím si svůj vysněný svět Na plátně se schovává duha do pavučin v černobilém světě barvy jsou zločin .

18. 12. 2008
1
0
417
Volné verše

Mluvíš do zdi

Hlavně neříkej co bys mohl udělat Poslouchá se to pěkně jen lidem co nemají sarkastický sluch ale co já. Radči přijď ke mně oknem v noci, potají na soukromý vzruch A nemusíš říkat co mi uděláš .

18. 12. 2008
0
0
369
Volné verše
Nahoru