Hlad

Hlad (Pedro75) I.
Carl Palmer se právě vracel z nonstop baru nedaleko benzínky. Byl pěkně nalitej, protože se večer pohádali s Mary, se kterou už skoro plánovali svatbu. Ta kráva si snad myslí, že se kvůli ní poseru, myslel si Carl.

22. 01. 2009
1
1
446
Povídky

Návštěva

Návštěva(Pedro75)
Seděl jsem takhle jednou v parku na lavičce a čekal až to na mě přijde. Šel jsem zrovna z hospody, takže mi bylo pěkně blbě, protože když jdu z hospody, tak je mi vždycky blbě. No, a tak jsem seděl, čekal na příchod šavle a doufal, že se mi potom udělá líp. V parku bylo ticho jak v hrobě, akorát občas nějakej omrzlej pták někde pípnul.

22. 01. 2009
0
1
252
Povídky

Ožralej

Ožralej
Ožralej jako prase u řeky zvracím zase a myslím na ryby, jak budou se mít. Do slunce zírám zase, okouzlen v Tvojí kráse, počítám svý chyby. Co budu v touze chtít.

22. 01. 2009
0
0
487
Miniatury, hříčky

Proč

Proč
Proč hvězdy svítí Proč cigareta kouří Proč jen se papír tak dobře trhá Proč každej láskou tak strašně mrhá Proč lidi nevidí. Proč lidi neslyší. Proč touží po smrti. Aby chtěli žít.

22. 01. 2009
0
0
290
Miniatury, hříčky

Hostina vlků

Hostina vlkůVlci už mají hostinu, ohlodávají mé kosti, přizvali celou rodinu, masa je pro ně tu dosti. Bůh na mě seslal svůj strašlivý hněv, jak bleskem svým, k zemi mě srazil, ač neměl jsem k smrti pražádný spěch, přítel svou rukou nůž k srdci mi vrazil. Můj černý plášť hned k zemi se sesul a v moji mysli Tvůj obraz mě hřál, oheň v mých očích teď pomalu hasnul, držet Tvou ruku já jen jsem si přál. Se steskem v duši a Tvým jménem na rtech ve spadaným listí jsem umíral dál, když potom utich' můj poslední výdech, jen kvůli Tobě můj přítel se smál.

22. 01. 2009
0
0
459
Vázané verše
Nahoru