Přemýšlím

Přemýšlím, O vesmíru O arabských minaretech O světovém míru O Tobě, Tvých rtech. Přemýšlím, O motýlu O deštivých dnech O mimozemském cílu O Tobě, Tvých snech. Přemýšlím, O víle O zeleném mechu O pevné síle O Tobě, Tvém dechu. Přemýšlím, O vodě O slunečném světle O studené Kanadě O Tobě, Tvém teple.

12. 02. 2009
0
0
483
Volné verše

Krása uvnitř tebe

Znám vzácné místo ukryté,co žádné oko nevidí,kam vstoupit smí jen přáteléa ostatní jen závidí. Tam všude rostou květinya nikdo je tam neničí,louky jsou plné motýlůa sladká vůně jehličí. Tam svítí slunce je modré nebe,a ptáci zpívají. Ta krása je uvnitř tebe,neznalí marně hledají.

01. 02. 2009
0
1
440
Volné verše

Neš´tastná láska

Každým den kolem tebe chodívám,však jen málokdy tě pozdravím,ale do očí vždy se ti podívám,a v mysli vždy ti prozradím,jak moc pro mne znamenáš. Již uběhlo už spoustu let,co poprvé já tě spatřila,však ty jsi stále stejně slepý,nevnímáš mou přítomnost,já milovala tebe a srdce své dáti tobě chtěla,však ty jsi mne zas odmítl,jak tenkrát před lety,mám to vzdát či bojovat,už nevím si s tím rady. Ted když vidím tebe,jak mne znovu odmítáš,své srdce tobě nedám, ještě bych ho zlomila,radši bez tebe svůj těžký život,povedu si dál,ač zklamaná lásku,zase jednou svobodná.

28. 01. 2009
0
2
438
Volné verše
Nahoru