Nespravedlnost světa

Přišel. Neviděl, neslyšel, nemluvil, pak, jenom chvilinku,uviděl,uslyšel, promluvil:,,Kdybych neviděl, neslyšel, pak bych mluvil,ale já jsem uviděl, uslyšel, a tak jsem nemluvil. "Co to je za bytost. Nevíte.

29. 04. 2009
3
5
598
Volné verše

Moje kamarádka alias ,,Naprděný Ježek"

Včera večer mě napadlo napsat něco o mé věrné, milé, ochotné a hodně nálodové kamarádce Marii alias věčně Naprděného Ježka. Řekněme, že Marie je hodně složitý člověk a pochopit její názor na okolní svět není vždy jednoduché. Proto se to budu snažit trochu zestručnit. Takže: Marie je střední postavy, neustále naprděná s úmyslem vás i za blbý Ahoj zmlátit.

21. 03. 2009
1
15
797
Jen tak pro radost

Ta naše milá paní Depka

Ano, opět ta ,,deprese" . Válím se na zemi mezi hromadou posmrkanejch kapesníků (ještě z mojí bejvalý chřipky) a mezi úkoly z bižule, na který upřímně řečeno seru z vysoka. Zažily jste někdy ten pocit. Že se na to všechno můžete 14,15 .

20. 03. 2009
2
12
645
Jen tak pro radost

Kapka mojí ,,Filosofie"

Popravdě řečeno,momentálně ani nevím, proč sem vlastně píšu, ale nějak mi to asi nedalo. Přemýšlím o svém životě. Už asi po této první větě si řeknete:,, Aha, nějaká pošahaná puberťačka si vylévá své srdce a píše o tom, jak je svět nespravedlivej. Takovejch je.

21. 02. 2009
1
7
612
Jen tak pro radost

Kam s ní?

Ano, ta vytoužená lampa, o které jsem snila víc jak půl roku, se nyní stala skutečností. Držím ji ve svých rukách a súsměvem na tváři vcházím do svého bytu. Jakmile vstoupím a odložím si věci, nastává otázka, kam vlastně stou starou lampou. Vždyť jsem vůbec nepomyslela na to, že vyhodit něco kčemu se mi vážou tak krásné vzpomínky, najednou skončí kdesi vešrotu mezi dalšími opuštěnými věci.

13. 02. 2009
1
2
585
Úvahy
Nahoru