Stará klišé





05. 03. 2009
4
7
650
Blbůstky

Kopíruj - Vložit

O(n(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o)e)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(m(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o)á)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(m(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(r(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o)á)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(d(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(t(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o)a)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(p(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)e)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(t(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)y)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)-)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)j)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(a(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)k)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(o(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(k(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)a)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(ž(O(:(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)d)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(ý(o(:(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(c(O(:(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)h)o):)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(a(o(:(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)t)o):)OO(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(:(O(:(o(a(O(::)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o):)o)ř)O.

04. 03. 2009
5
31
1307
Blbůstky

ASCII

``` ``` `` `` . MMM: yMMm `sh: . ++ `NN oMyM+ sMhMo -y+`smMh: `/syso. ss/sy+.

04. 03. 2009
5
8
897
Blbůstky

ASCII hlavně pro chlapy :oD

JE TEZKE SOUSTREDIT SE PRI CTENI NA TEXT, KDYZ SE TI NEKDO DIVA PRES RAMENO. SPROSTAK A NEVYCHOVANEC JEDEN. ALE CO TEPRVE, KDYZ SE TI DIVA PRIMO DO OCI. :oD JE TEZKE SOUSTREDIT SE PRI CTENI NA TEXT, KDYZ SE TI NEKDO DIVA PRES RAMENO.

04. 03. 2009
9
20
1318
Blbůstky

Moje dnes je Tvoje včera

Moje dnes je Tvoje včeraZasílám pozdrav odkudkolivrodině, přátelům, Tobě a okolí
A napíšu Váma zavolám Ti
ale mnohem pozdějiJen pokud by čas nedovolil - tak třeba ještě v pondělí. Pasy, prsteny a šaty, kufry, vlaky, odletya taky baterie k aparátu na fotozáplatyKam chtějí všichni ti dobrodruzi, studenti, aupairky,zbohatlíci a jiní ospalí, nervózní a obchodní cestující. - někteří dokonce o holi - Kdo ví. Možná na zálety.

03. 03. 2009
4
4
645
Jen tak pro radost

---

Ó jak bylo mi v horkém proudu letních dní pod tvou jabloní.

03. 03. 2009
4
16
860
Miniatury, hříčky

Pohádky

PohádkyKdybych tak věděljak mám klástHebkou průsvitnou síťPevný hřejivý hávKdybych tak vědělJak mám klástTvému srdci něžnou pastUloupit léčivou mast. Porazit tajemnou sílu. Přinést sedm dračích hlav. Kdybych tak věděl jak mám klásttvému srdci něžnou past.

21. 02. 2009
10
14
931
Jen tak pro radost

Pohlaď mě

Pohlaď mě
pohlad mě maličká
jako slunce
když hřeje na víčka

21. 02. 2009
1
7
612
Jen tak pro radost

Srdce ze dvou čar

Srdce ze dvou čarDva hrnky- jako my -obyčejný porcelána na nich srdceze dvou čarTy rozpouštíš si v čajirtů svých karmínový krajkde klíčí křehce s nadějív něm mé touhy zmar

21. 02. 2009
7
9
650
Jen tak pro radost

Dneska ráno

Dneska ránoStarší o sto dvacet pět letProbouzím se po jediné probdělé nociRanní chlad říká tiše, syrově a ironickySnaž se, když chceš. Vítej zpět.

21. 02. 2009
4
7
621
Jen tak pro radost

Léto

LétoU rybníka je dnes živospousta lidí vyraziloza vodou do údolístarý páky pijou pivomladší by to porazilopo sodovce hlava nebolíje léto, je létoléto je tu zasje léto, je létoléto je náš časvoda studí až to pálíkdekdo se tu vedrem válínikdo nemá žádný potížetamta holka dát mi pusuta je podle mýho vkusulítal bych ve stavu bez tížeje léto, je létoléto je tu zasje léto, je létoléto je náš čas.

21. 02. 2009
3
8
629
Texty písní

Zdání klame a všechno je jinak

Začnu tím, co je pro mne dokonale jisté. První osobu jednotného čísla jsem v předešlé větě použil zcela záměrně. Descartesovo "Cogito, ergo sum", myslím tedy jsem, by ztratilo převodem do dalších osob svůj axiomatický význam, který je pro mě tak zásadní. Ale co vlastně jsem.

21. 02. 2009
2
10
694
Úvahy
Nahoru