kopulace mezi velmi velkými kartáči

S Pavlou jsme se seznámili úplně náhodou, tak jak to v životě chodí. Tenkrát na parkovišti mě ani nenapadlo co všechno s touto ženou zažiji. Tak jak to mezi námi obchodními zástupci a reprezentanty chodí, se potkáváme a žijeme na benzinových pumpách a parkovištích hypermarketů. Na jednom z nich k tomu setkání došlo.

11. 06. 2009
1
6
386
Miniatury, hříčky

Kvartální plnění dvojka

Vyvedlo mě to z rovnováhy, a pojednou mě můj chlupatý knedlík přestal zajímat. Měla by ses jít upravit, doprovodím tě na toaletu. Vyprovázeni hladovými pohledy plnými chtíče jsme se odebrali na toaletu. Volnou rukou jsem z ní strhl mastné tričko a můj knedlík měkce dopadl mezi tampony na pomočenou podlahu, sežer ten knedlík, zařval jsem.

22. 05. 2009
0
7
452
Miniatury, hříčky

Kvartální plnění

Byli jsme s Mirkou na obědě. Mirka měla poloprůhledné bílé upnuté tričko s kraťoučkými rukávy. Velmi zřetelně se pod ním rýsovala krajková bíla podprsenka, velmi ale opravdu velmi velké velikosti. S pohledem upřeným do žlábku mezi prsy, krájím si tak svůj první chlupatý knedlík, když tu se mi vysmekl nečekaně z talíře a odletěl doprovázen gejzírem omáčky kakaové barvy přímo do Mirčina výstřihu.

21. 05. 2009
2
7
417
Miniatury, hříčky
Nahoru