Zmatek

Nevím co se to semnou dějesnad je to jen pocitco u srdce mě hřejeSnad je to jen pocitkterý bych ti chtěl říctv mé hlavě jsou myšlenky ve kterých neumím čístChytám myšlenky co plují mě hlavounevím jak ti to říctsnad najdu tu pravouČekání na něcoco už dávno nenía doufání s pocitemže se to snad změníV hlavě mám zmateka promarněné chvílekdyž jsem byl s tebouteď bloudím bez cíleTěžko jak těžkomůžu říct mám tě rádkdyž pořád jen říkáš jsi jen můj kamarádKoukám na tebe a chtěl bych ti psátjsi jak anděl z nebeco snad neumí mít rád .
Anatarel

28. 05. 2009
1
0
359
Vázané verše

Vztek

To já jsem se snažiltvé srdce mítTo já jsem se snažilpo tvém boku žítTo já jsem musel slyšetjak rozkol v srci mášTo já jsem musel slyšet jak o jiném povídášZeptáš se mě někdyco cítím vůbec já .

28. 05. 2009
0
0
424
Vázané verše

Pocit

Hlava mi radídvakrát a dosttak proč když se to zhatímám takovou zlostProč se jen snažímdobrej přítel býtvíš že si tě vážímtak nenechej mě snítSen je ten tama já lapám po dechujako štěně k tobě spěchámco znanilo se ve spěchuVšak už je toho mocjá sám jsem to chtěla den se mění v noca já zase abych bděl . Anatarel.

28. 05. 2009
0
2
309
Vázané verše
Nahoru