Good Bye Planet!

Loučím se s tebou jen hodně ztěžkaMá loď dnes odlétá ze státu ČeskaPoskytla jsi lidem obydlíOni však nikde teď nebydlíZničili všechno, co přišlo jim pod rukuZničili louky i lesy ze smrkůNenávist, lakota, po ropě touhaTo byla pro tebe největší zhoubaPlatila s za to, že nějací pepíciMěli dost zmatek ve svoji paliciNemohli se dohodnout, tak použili zbraněAby to všechno vyřešily za něTeď je všude pustina, krátery a mrázUž asi nepůjde oživit tě zasNasedám do lodi, odlétám do vesmíruTam budu, doufám, se všemi ve smíru.

10. 07. 2009
0
7
1294
Vázané verše

Čas

Jsem architekt lidských duší,rozhoduji o tom, co komu sluší. Jak z merkuru stavím lidské nitro,aniž by mě cokoliv u srdce chytlo. S neutrálním postojems pražádnou citovou vazboulhostejností nestorems přemrštěnou platební sazbouJsem restaurátor lidských těl,restauruji, aniž by kdo chtěl,za výsledek ručit nebudu,nejspíš z vás udělám obludu. S neutrálním postojems pražádnou citovou vazboulhostejností nestorems přemrštěnou platební sazbouJsem malíř rozpitého myšlení,maluji auru i vzkříšení.

09. 07. 2009
0
4
629
Texty písní

Carpe Diem!

Je hřích,když čtu si zakázaných knih. Je nemístné,když porušuji zákazy přísné. Je nepřípustné,když student při hodině usne. Je zlé,když ostudu dělat lze.

09. 07. 2009
0
4
477
Vázané verše
Nahoru