mile hedvábníš

dáváš mi záplaty na snykdyž je mi tvé srdce blížvždy mi pak v náručí zkrásníša mile zhedvábníšjak hladina rozvlní ti vlasya kadeře vůní zvláčnía vítr po nich lačnýs nimi pohrává siznám jejich rozcuchánírozběhnou se a třeba rozevlátépak tuším je mi jemně svatés nimi jen drobné milováníto zprůhledním své cityústa si hrají s drzou chutíjak tvá jemnost co mě nutítu lásku taky cítit.

12. 10. 2009
1
3
839
Vázané verše

alenka v říši hvězd

alenka v říši divůprchlivájak vlna za odlivua bázlivá když nikdo se nedívápřes tmu nocihlubokou nestárnoucímlčky seděl jsem a věřil na andělaje zranitelná po probuzenía občas osaměláalenka v říši divůúsměv v koutcícha jak vlna za přílivu dech beroucímalá petice aby se vrátilaz oblohy ji možná znáterolničku na srdcikdyby se ztratilaa duši z cingrlátekpodepište se níže prosím:-).

08. 10. 2009
1
2
847
Vázané verše

hedvábná těla

když padají hvězdyzavři oči nastav dlaněkdyž padají smíš naslouchatjsou tvá přání hlasitějšímůžeš opravdu si přáta když se jedna zatoulá až k námbázlivě stiskneš moji rukua já tvé přání známtvůj zatajený dech dnes patří jima když ti jej odnesouvím kde ta hedvábná těla jsoui já svůj na chvíli zatajímtvé sny k sobě vezmu tity nevyřčená srdce znajíbez tebe pro měje láska bez chutia hvězdy se občas zatoulají.

07. 10. 2009
3
6
758
Vázané verše

svlékat tě z vůně

vítr ti vůni dal co na loukách jmen posbíralhladových rozevlátých květů z jejich krásy svlékat tě tuje jediné co bych si přála ze srdcí když jsme samiskládat svá jemná origamina tvá ústa otiskl svými prosbu zůstaňjsi příliš hluboko než abych mohlnevzpomínata příliš daleko než abych natáhl rucea cítil tebe. sama víšznám tě vždy půvabnou a snad ani jinábýt neumíš.

07. 10. 2009
5
7
871
Vázané verše
Nahoru