Opilecký večer 1

Nic moc, akorát spíš lenka lehce hovnila o tom co milje což je mdafaka o. Já sem nic moc nemlel. Prej že se shodli s mirkou že je na hovno že tam bude lucka, že nebudu kalit naplno. Ale moc sem to nekomentoval.

07. 07. 2010
0
10
344
Jen tak pro radost

Opilecký večer 2

Ty vole já nevim ale petra po mě asi jede. S luckou sem se pohádal kvuli tomu,že na mě srala co se týče makra. Nenapsala, narodzíl ode všech kámošů. ale tim řešim guvna.

07. 07. 2010
0
0
300
Jen tak pro radost

Opilecký večer 3

MÁM RČOZBITEJ KSICHT. to je asi to hlavně. Jinak lucka pohoda, skolovna pohoda,pak sokec taky pohoda, pak rozbizej ksicht, robert a zdeněk to hrotili ale fakt kurva nevim co se stalo. pak dom jinak pohoda, ale vyapdá to hrozně.

07. 07. 2010
0
0
371
Jen tak pro radost

Opilecký večer 4

Klasika, nejdřív sem vybíral podpisy u těch buziků, sice sem prudil, ale sranda, pak sme šli dovnitř, nějak týpek nám dal rameno, otočil sem se, začali sme se do sebe valit, že prej je starší, že mu je 25, on to začal řešit s filipem, já ať to řeší se mnou, že já za nic nemůžu, že mi dal rameno zbytečně, dal mi čelo a dělo, nic moc mi to neudělalo, ale stáhnul sem se, odvedli ho, celou dobu sem byl více méně dosranej, chvilku sme počkali vevnitř, pak sme šli ven, bavil se s nim filip, tak sem došel, on jakž takž v klidu, ale pak sem začal valit že mi dal zbytečně on že je nasranej kvuli ztracenejm 3000 hodinkam, já furt že to chapu, zase sem byl zbytečně zesranej, pak sem do něj ale začal valit at se nám/mi od omluví, on do mě chtěl zas jít, odtáhli ho, pak sme šli dom, karel šel se mnou, nepotkali sme ho, doma sem si to chladil, pokec s bráchem. Konec. Kurva. můžu za to, nebo sem namrdanecká agresivní píča.

07. 07. 2010
0
3
291
Jen tak pro radost
Nahoru