Noční směna

Nebojte se, nehodlám vás zatěžovat se čtením popisu nudné noční služby ostrahy nějakého objektu či akce plné služby lékaře na pohotovosti, nebo promiňte, abych byl „in“ pak tedy emergency roomu, v duchu některého ze seriálů z tohoto prostředí. Chci se s vámi jen podělit o dojmy z našich nočních služeb, ve kterých hraje hlavní roli náš syn a ve vedlejších pak má žena a občasně i já. Přímo hvězdné obsazení, které je zárukou nespavosti, podrážděnosti a spánkového deficitu. Odměnou nám nejsou horentní sumy holywoodských hvězd, nýbrž alespoň jedna noc kvalitního a hlavně klidného spánku.

02. 09. 2011
0
1
304
Fejetony

Manažer operativního plánování aneb jak přeplánovat naplánované

Dnešní doba přeje zaměstnáním vedeným pod přídomkem manažer. Ať už jde o opravdové tzv. top manažery různých firem či nadnárodních korporací až po manažery oblastního prodeje či jiné. Nic proti žádnému znich.

31. 08. 2011
2
3
335
Fejetony

Budíček

Vstávání. Kapitola, která by sama o sobě vydala na celou knihu. Muži dříve narození znají zcela jistě pojem budíček, neboť se povinně účastnili základní vojenské služby a v celé její délce je každé ráno budil jejich kolega ve zbrani písknutím na píšťalku a hlasitým zařváním „Budíček“. Po pár minutách následovaly povely jako „…Nástup na rozcvičku“…, „…Osobní hygiena…“, „…Nástup na rajóny…“, apod.

30. 08. 2011
3
4
414
Fejetony
Nahoru