Důvěřuj v Moudrost jíž jsi Obdarován a buď hodný k Lidem

jak dát Ti človíčku chrám kde je to jak má být. jsi malý a tak i chrám asi nepotřebuješ převeliký.
snad vyčte mi kdos, že je všechno jak má být, ale ve Tvém Světě Dětí je spíš než ve světě dospělých. Lidé poznali Kristovo učení a nebude nikoho kdo nedal by Jesuovi za pravdu, že lidé se měli upokojit a spřátelit.

25. 10. 2013
0
0
377
Ostatní nezařaditelné

odstavec

jesus měl rád práci a radostné děti. budoval domov a vzdělával rodinu.
od té doby se nic nezměnilo , já bych řekl že se lidi nikam dál neposunuly a ani nemohou. bez boha at už v naivní podobě nebo heurirealismu jsme vší živé národem umírajících potřebných potřebujících prostých záměrně zlých soběnudných naobtíž prospěšných učících se z dobra o dobru myslících a dobro praktikujících.

25. 10. 2013
0
0
299
Ostatní nezařaditelné

Ulice je živé polytikum

Obhajoba Ne- volení
V Sudu žije chlap žil tam vždy a nikde není psáno a budiž to potrvrzeno, že je kánon který nelze pominout. kdos u voleb ne-zazspíváš hymnu nepomodlíš li se si chud jak muž v sudu . co tím říkám. či spíše co vypráví motlitba.

24. 10. 2013
0
0
389
Ostatní nezařaditelné

První bylo vejce

obhajoba volení
dvě strany si chtějí porozumnět. a porozumnění není soutěž zvýhodněné strany proti neznevýhodněné straně
mně by se líbilo kdyby byly strany rovnoměrně zastoupeny a rozumněli si ze smyslu zákona demokracie, která ovšem vychází a vzstahujese k zákonu demokracie . k její fylososofické mravní intenci.
řešení se navrhuje ale já nemám sílu ho napsat

24. 10. 2013
0
0
677
Ostatní nezařaditelné

promiň

proč vám neodpustím dokud nedokážete pokoru svých srdcí - a proč nedám vám zahynout snad padli by jste ve válce za válku odpustím jen prosbou u boha
status nebo statut status židle je funkčnost a statut potřebnost vláda je kopií této parafráze na tak komplexní systém jako je democratický organismus.
nemám vás rád umřete v pekle svině kurevský a špína za ušima - to není zlo. To není zlo ale vaše utkvělé myšlenky nejsou vedomými aktivními stavy vytržení a prázdnoty. to Vám k dobru a pochopení budiž.

24. 10. 2013
0
0
363
Ostatní nezařaditelné

Jak závěť pod lampou čtená je svoboda utlačovaných bez našeho vyléčení

Poznámka na hraně listu
vědomí má nerelativní spektrum a relativní spektrum - omlouvám se ,, nerelativní spektrum je spánek a relativní spektrum vědomá činnost. nevědomá činost je stále vědomou čiností, to my si nejsme vědomi kladných archetypálních symbolů synkreze a ,, ,, a kontinua. je li to to povahou každé bytosti je pokora více než na místě. a touha usilovat o vzdělání a city potřebou humanistních aktivnich intelektuálů jimiž jste
mít rád tě ochrání před chi získávat.

24. 10. 2013
0
0
348
Ostatní nezařaditelné

Desiderata a jiné poklesky

Tongaj Amikaj Insuloj - esperanto

24. 10. 2013
0
0
565
Ostatní nezařaditelné

Písmák je jedním z desítek projektů které zaslouží ocenění společnosti formou otázsky zdali by .. J.S.

od prvopočátku objektivní subjekt bůh ve svém obsahovoformovém zvolení vykonává činosti jen prospěšné Lásce a Životu ve všech formách a mnohých většině nám neznámých, v sféře víry skutků Oživujících citů
seprojevujíce jako jediná dobrá idea vyvádějící Lidstvo pod Kosmologickou oblohu

24. 10. 2013
0
0
336
Dramata, scénáře

Být sám je stejně moudré jako Žádat Tě o radost

každy člověk je schopen rozumu a citu a v tom jsme nádherní a potřebujeme disqutiovat o úkolech jejich vzstahové podstatě, pracovat s pamětí tvůrčími a ověřenými metodami, vytvářet prostor proklidná setkávání a jas slunce, Vaše Láska je Má Víra pravila Panna Maria.

24. 10. 2013
0
0
383
Ostatní nezařaditelné

dílo a velmi obsáhlý poznámkový aparát - apendix

uvězněni v kultuře , svobodní duchem a slámou za uchem nebo i víc
lze zmrazit světlo .
listy některé z jedné strany jsou světlejší a z druhé strany jsou barev sytějších ,některé listy jsou velmy plných barev ,, prostě,,

23. 10. 2013
0
0
415
Ostatní nezařaditelné

silný důvod žít

1 říkadlo ,, ,,učení
2 sonet ,, plus ,, sonáta
3 synteticka metoda a metodologicky přistup symphonie - procesH2
4 zlato rýna fotografie - umňěnověda

23. 10. 2013
0
6
390
Ostatní nezařaditelné

Má Pravda

ve smyslu myšlení nemohou býti lidé stejní pokud se nesetkají za úrovní
1 pochopení jednotného názoru na subjekt myšlení - dva lidé plavou ve vodě a oba musí doplout na břeh aby se zachránily
2 pokud dojde k narušení paradigmatu blíženství
ale ve smyslu bytí jsou lidé stejní

23. 10. 2013
0
0
365
Ostatní nezařaditelné

O lidech

přišla za mnou bytost světla a bytost tmy. bytost světla mi vyprávěla dlouhý příběh a bytost tmy mně některé pasáže onoho příběhu zspívala, vedla mne novými kroky tance, který se snadno pamatuje. usnul jsem dojatý a s novou vírou. krajinu kterou jsem spatřil po probuzení mám rád do dnes.

23. 10. 2013
0
0
256
Ostatní nezařaditelné

Národ bez vypravěčů není

slon žirafa a skutek
Lidé se setkávají jen pod betlémskou hvězdou. betlémská hvězda ošatí chudobu, vysmějčí spíže, uklidní Děti a rozčeří jánskou korunu aby se za rok, opět setkaly a našly pohledy lidí s prázdnými dlaněmi a s písněmi, třeba i jen občas, potajmu zspívanými. Musíte věřit, že i kdyby jesuova motlitba boha na odchodu neobrátila k nové pokoře, tak bůh je tam i tam a támhle tam není ale říkal že tam bude až bude čas. bůh je teď s Dětmi, které by Vám plivli do obličeje, jenže kdyby jste je viděli, ještě by jste se omluvili.

22. 10. 2013
0
0
377
Ostatní nezařaditelné

Jitřenka a Žaneta

Hezský Den. Děkuji za tuto Encyklopedii. Bylo by krásné, kdyby na půdě vaší instituce vznikla iniciativa, která by vedla k zákonu zdaňující jednou korunou každou daň ve prospěch humanitární pomoci. Rozloučím se jednosuše a prostě.

22. 10. 2013
0
0
450
Ostatní nezařaditelné
Nahoru