Moudrost - ze zahrad uschlých růží.

Chci jen roztáhnout křídla a letět světem bez obav. Chci zmizet za obzorem a nechat vás tu napospas. Napospas strachu, že uděláte ke svobodě další krok. Napospas životu v němž váháním promarníte další rok.

04. 03. 2020
0
2
291
Vázané verše

HONESTA MORS TURPI VITA POTIOR - ze zahrad uschlých růží

Mám v sobě něhu lásku vášeň strachA pod korunami stromů čekám na štěstíNa botách mám z dalekých cest prachA v srdci ukrytou touhu starých pověstí
Oheň plápolá nocí a vánek vlasy hladíz fajfky stoupá k hvězdám jasným dýmA tak zavřu víčka abych mohl nerušeněv myšlenkách nahoru k nebi letět s ním
Chci si teď připomenout radost a nadějiA tvou sladkou vůni co tu zůstala se mnouA než pocity noci odnese ranní rozbřeskchci si je všechny vytesat do myšlenekAbych na nic důležitého nezapomnělAbych nenechal život napospas času

02. 03. 2020
1
0
207
Smíšené verše

52 Hertz - ze zahrad uschlých růží

V rohu malého pokoje plápolá z vosku svícea světlo jak krásné baletky tančí po stěnách je klidná noc a z cigarety dým mi plní plícetisíce myšlenek teď vrací se mi v ozvěnáchv těch myšlenkách s melodií tančím tmou pak pomalu v křesle znaven životem usínámv rukou třímám pero papír ale k čemu jsou když teďkom jak v ohni fénix umírám.

24. 02. 2020
1
2
301
Vázané verše

Hotel u cesty - ze zahrad uschlých růží

Hotelový pokojík někde daleko za městem a já. Sám snažím se najít tu krutou pravdu v ozvěnách. Z ulice jde zvuk aut a jejich světla běhají tu po stěnách.
Hvězdy venku svítí do noci a jsou důkazem boha.

23. 02. 2020
0
2
314
Vázané verše

52 Blue - ze zahrad uschlých růží

stříbrné hvězdy zpívají písně poutníkům ti kráčí světem se svoji pravdou a nikomu ji nenutí. A svobodná matka trhá své srdce pro své děti. Ale sama skomírá v bludišti prací a falešných příslibů…Člověku bez domova je zima a pije víno. Už neví co by vlastně od života chtěl a utíká do snů.

21. 02. 2020
1
3
324
Volné verše

Tu ne cede malis - ze zahrad uschlých růží

" Tu ne cede malis " Starý kašpar kráčel světem na zádech nůši z ocele. Když spatřil duše osamělé hned sápal se jim po těle. Kráčím světem dlouhá léta já vás lidi dobře znám jste jen duše utrápené každý chce být velký pán. Vláčím sebou velkou nůši.

17. 08. 2014
1
2
650
Vázané verše
Nahoru