Sny, iluze, láska

Přemítám si tě jak „sedíš proti mně skamennou tváří, jen když se mi podíváš do očí, trošku se pousměješ. Po tváři mi teče slza, která mi vrací vše, co jsem kdy udělala špatně, pálí, bodá, neurčitě se mi zarývá do tváře. Dívám se na tebe a vidím svět, ve kterém jsme konečně šťastní.
Uvědomuji si, že stojíme na křižovatce a musíme se rozhodnout kam dál.

23. 02. 2016
0
0
181
Ostatní nezařaditelné

Láska jedné noci 2

A pro ty hnědý oči, bych obešel svět. Angie. Znovu ji vidět, vidět její dlouhý vlasy do pasu, dotknout se jejích potetovaných rukou.
Vidět ji nahou, jen tak.

06. 11. 2015
1
2
235
Próza na pokračování

Plavovlasé (ne)štěstí

Procházíš hnusný uličky, hnusnýho města a koukáš na opilce, potácející se proti tobě,
vtu chvíli vidíš, co všechno jsi zahodil, kvůli jedný zatracený holce,
protože tu existuje spoustu míst, kam bys mohl patřit…
Když dopíjíš poslední lok svého červeného vína, napadá tě, že ses asi zbláznil,

18. 10. 2015
0
0
328
Volné verše

Pokud jsi mě miloval

Ztraceni vbludišti citů, před kterým jsme kdysi stáli a smáli se lidem, co nemohli ven… Dlouhé cesty od všech, od všeho a hlavně od sebe. Ztratili jsme jeden druhého a už neexistuje cesta, která by nás spojovala. Dělí nás dlouhá doba, dlouhé kroky, city které postrádáš. Říkáš, že jsem ti vzala důvěru vlásku, že nevěříš ve druhou šanci a nevěříš na změnu lidí.

23. 08. 2015
0
0
241
Ostatní nezařaditelné

Pod alkoholovým oparem

Dny a noci, kdy mi scházíš, dny a noci, kdy se zdá naše láska méně skutečná, než kdy jindy, dny a noci, kdy si prohlížím naše fotky, abych přesvědčila sama sebe, že jsem si naši „nepřekonatelnou“ lásku nevymyslela. Napadá mě, že jsme naši lásku měli zvěčnit víc, než na pár fotkách. Možná bych si měla nechat vytetovat tvé jméno ksrdci a tvou podobiznu nechat vytesat na největší kámen světa. Asi bys řekl, že šílená jsem na to dost.

22. 07. 2015
0
1
221
Ostatní nezařaditelné

Štěstí

Štěstí je jako kniha, někde začíná a někde končí. A tak mi řekni kde, má lásko. A já přejdu všechny kapitoly a přepíšu konec, přepíšu ho. A budu psát tak dlouho, jak jen bude potřeba, a vposledních řádcích ti slíbím, že náš příběh nikdy neskončí.

31. 05. 2015
1
1
221
Ostatní nezařaditelné

Příliš velké nekonečno

Život není jednoduchý, to nikdo, nikdy netvrdil, ale máme jen jednu šanci ho žít. ŽÍT neznamená zjišťovat co je a co není správně, život je moc krátký na to abychom byli opatrní. A tak miluj, když je koho a když není, miluj sebe.

21. 05. 2015
1
1
254
Úvahy

Láska jedné noci

Ta holka, sdlouhýma nohama a krátkou sukní, spotetovanou rukou a nevědomým výrazem, teď stála proti mně. Bože. Už dlouho sem o tom snil…
„Hej, nemáš cígo. “ Vyndal jsem zkapsy svou poslední zmuchlanou startku a beze slova ji podal tý holce.

20. 05. 2015
3
3
317
Próza na pokračování
Nahoru