Salát

Další ráno, další řvoucí budík co řve tak otravně, že si odemě brzy sousedi vezmou klíče a budou mě chodit budit sami, aby to nemuseli každý ráno poslouchat.
Cestou do práce zjišťuju, že mi nestartuje auto, že by mě to ovšem vyvedlo z míry se říct nedá. Hru na přemlouvanou spolu hrajeme každý den zhruba pět minut.
"Padej vocaď ty kreténe.

26. 08. 2015
0
0
153
Povídky

Výlet

Čas nemilosrdně pádí.
Už je to víc než týden, co se Abigaile neozvala.
V tom krátkém mezičase jsem si v do hlavy vsugeroval myšlenku, že se nenechám popotahovat a příště jí bez slitování odmítnu.
Dny střídají noci a já se zase soustředím jen na svoji práci, hodinu od hodiny je Abi dál od mojí hlavy a já si nepřipouštím, že by kdy existovala, abych se ubránil dalšímu krvebraní.

26. 08. 2015
0
2
177
Povídky

Práce

Čau.
Já jsem William.
Tohle jméno mi ale pro mě připadá moc honosný, takže si raději nechávám říkat Will.
Žiju v centru menšího města.

25. 08. 2015
0
2
186
Povídky

Majáles

Každý rok se chystám na majáles, každý rok se těším, že si nenechám ujít ani jednu akci. Každý rok mačkám v dlani program s pocitem jak super akce to byla. Alespoň pro ty, co tam na rozdíl ode mě byli.
Letos jsem nic nenechal náhodě a už na začátku jara když jsem objevil inzerát, že se hledá tým kameramanů pro natočení letošního majálesu, pojistil jsem si svojí účast posláním životopisu.

25. 08. 2015
0
1
165
Povídky
Nahoru