Porušování pravidel

Pekelní lidé nejenom že štvou některé normální lidi proti sobě, ale také je nutí porušovat jejich zásadní pravidla. A Češi se zdají být na tak nízké úrovni, že je lze k takovému porušování lehce dotlačit, výsledkem čehož jsou mnohé nedobré věci:
Křesťan křivě přísahá při Bohu či při Kristu, lže bližnímu (dokonce i tomu vybranému Bohem), pomáhá zhoršit jeho zdraví a (byť jen nepřímo) asistuje při otevírání Pekla; ochránce přírody či myslivec souhlasí se zhoršením životních podmínek pro některá zvířata a s křivením stromů v lese; milovník koček souhlasí se zmrzačením kočky; policista souhlasí s používáním škodlivých plynů a drog; bojovník Kung-Fu či kickboxu předvádí v tělocvičně hovadiny, čímž znesvěcuje své umění; muž při chůzi schválně kroutí zadkem, jako žena, a tak dále.
Byli jsme špatně ovlivněni, abychom porušovali naše pravidla. Lidé je porušovali, aby poslechli autoritu, a já, který jí neposlouchám, jsem je pro změnu porušoval proto, že jsem byl jednak zcela oklamán zrádnými Čechy, a jednak zdravotně poškozován.

07. 04. 2017
0
0
222
Úvahy

Hledání individuality

Je důležité pomoci dětem a mladým lidem vykročit tím správným směrem na jejich cestě za volbou profese a získáním vlastní kvalitní individuality.
Aby si mladý člověk vůbec mohl správně vybrat, musí se nejprve setkat se vším možným a něco se o tom všem dozvědět. A také nesmí být při svém výběru ovlivňován nikým a ničím, co by ho posunovalo k jakémukoli nesprávnému rozhodnutí.
To znamená, že například pokud u svého kamaráda, kterého má tak trochu za vzor, vidí náklonnost k nějaké profesi, může ho to táhnout k tomu, aby si ji také vybral.

01. 03. 2017
3
2
249
Úvahy

Tvárnost lidské individuality

Lidská individualita není pevně daná, ale naopak do značné míry tvárná. Demonstrujme si to zjednodušeným způsobem na jednom vymyšleném příkladu.
Je nějaká Ingrid, která se narodila v Německu v rodině, jež se po generace věnuje drobnému zemědělství. A teď se podívejme na dva paradoxy toho, jak se taková Ingrid může teoreticky vyvinout:
- Kdyby žila za druhé světové války, měla silné "vlastenecké cítění" a zároveň neměla ráda Anglii, mohla by se radovat například při zprávě o Němci rozbombardovaném Londýně.

05. 01. 2017
0
0
238
Úvahy

Jak si prověřit, že Pekelní lidé opravdu existují

Jenom totální idiot věří všemu, co vidí v televizi. Například v mém případě se jedná o tak velký zájem, že musí být celá veřejnost přesvědčena, že jsem se s Pekelnými lidmi úplně mýlil. Oni jsou mistry v lidské psychologii a přesně ví, jak vás všechny přesvědčit, že Pekelní nejsou.
Malá moudrost:
Představte si mocnou Organizaci, která skrývá strašné zlo.

02. 12. 2016
1
1
260
Úvahy

Černý puntík

Je mnohočetná organizace, jejíž jméno sice neznám, ale vím o ní, že její informátoři mají přístup snad ke všem rodinám normálních lidí, ať již jako přátelé či alespoň známí, se kterými se občas prohodí pár slov.
Jedním z tajných zvyků této organizace je dělat některým normálním lidem tzv. "černý puntík", což je, mnohdy i zcela nenápadně provedené, zasažení jejich citů, popřípadě způsobení nějaké jiné újmy.
Je jasné, že mnoho nepříjemných věcí se nám v životě stalo spontánně a nikdo je kvůli nám účelově nezaranžoval, ale jsou naopak i takové, které pro nás byly pečlivě připraveny.

26. 11. 2016
0
1
218
Povídky

Královna krásy

Jednou tam, kam chodím vždycky, zase jsem přišel,
a náhle zrak můj spočinul na nevypověditelné kráse.
Hleděl jsem na to, co nikdy dříve jsem tam nespatřil,
a co původ dalo mé náklonnosti a snad trochu i lásce.

17. 11. 2016
0
0
224
Volné verše

Způsob, jakým vládnou světu

Lidská společnost je řízena takzvanými "Pekelnými lidmi". Jedná se o Pekelné humanoidní duše, inkarnované do lidských těl, které jsou sice lepší, než Pekelní démoni, ale samozřejmě ještě ne úplně dobré. Pochází z místa, které nazývám "nižší Peklo", což znamená méně zlé Peklo, ale pořád ještě daleko od skutečného Nebe.
Jejich snahou je dosáhnout technického rozvoje.

13. 11. 2016
0
0
260
Úvahy

Kavkazský ovčák

On v první řadě stál, když Bohové dávali sílu,
vzdejte čest tomu přírody nádhernému dílu.
Sláva jeho stoupá až do oblak,
on výtvorem je Bohů, Kavkazský Volkodav.

07. 10. 2016
1
2
290
Volné verše

Jak to začalo

To, že existují Pekelní lidé (kterým jsem původně říkal "tajní černí") a že loví lidské duše, jsem odhalil vletech 2002/2003. Rád bych vám všem ale nyní objasnil, jak jsem se ktomuto odhalení vlastně dostal.
Myslím, že jsem byl vroce 2002 testován. Poslali mi do cesty ženu se štěnětem Rottweilera, abych sní začal chodit; zaranžovali situaci vjedné hospodě, do které mě jeden znich přivedl, kde si o mně u jiného stolu povídali urážlivé věci, jak na to zareaguji; vnoci se stalo pár maličkostí, které mě možná měly vystrašit (něco bylo venku a z toho, co bylo doma, jmenuji zvuky pouštěné reproduktory ze sousedního křesťanského bytu).

18. 09. 2016
0
1
287
Povídky

Jejich skryté zlo

Duše Pekelných lidí představují něco jako nižší a méně zlé Peklo, jakýsi začátek zla. Jsou sice lepší, než praví démoni, ale pořád horší, než normální lidské duše. Prostě něco mezi.
Když proti mně jejich organizace začala štvát lidi, její členové uvnitř věděli, že jsem vyvolený Boží Mocí, že mám v mnoha ohledech lepší vysvětlení, než všechna náboženství, a že jsem správně poznal jejich spolupráci s Peklem.

13. 09. 2016
1
1
227
Úvahy

Pár podvodů

Ti nedobří lidé, co to tady kvůli mně vedou již nějaký ten pátek, lžou, jako když tiskne, a dopouštějí se přitom mnoha podvodů. Několik málo znich jmenuji zde:
- Asi od roku 2001 mi občas vnoci pouštěli zvuky zvedlejšího bytu, a zejména mě do postele umístili záření, které uvnitř člověka otevře paralelní Pekelný svět a zatíží mozek (později ktomu přišly ještě i chemikálie). A mnoho lidí včetně těch blízkých poslali, aby se přede mnou přetvařovali a lhali mně (ani jeden znich mi to neřekl, báli se, že budou mít problém).
- Byl jsem 100% přesvědčený, že obzvláště Křesťané a nejbližší příbuzní by nemohli být tak ubozí, a vsugeroval jsem si, že musí být všichni Pekelní, protože normální lidé by přece tohle nedělali, a kdyby je ktomu někdo nutil, tak by mi o tom řekli.

08. 09. 2016
0
1
290
Povídky

Úvahy o panictví

Úvod:
Panenství a panictví jsem se v minulosti věnoval již vícekrát a tento článek je výběrem toho dobrého, co jsem o tom kdysi napsal. Představuje citace z mých problematických spisů, které jsou směsí čisté pravdy s chybnými informacemi, čehož viníkem je energetický a chemický nápor na můj mozek, v součinnosti se zradou a lhaním českých lidí.
Přesto, že jsou tato má díla místy nepravdivá, s některými jejich částmi je tomu právě naopak, a hodí se k publikování. A to platí i pro následující úryvky.

16. 08. 2016
0
3
345
Úvahy

Zachránce a vrah jménem přizpůsobivost

Čím výše bytost stojí, tím více přizpůsobuje všechno kolem svým osobním potřebám (například Bůh). A naopak, čím nižší je úroveň bytosti, tím více se přizpůsobuje všemu kolem sebe (například pulec & žába), což platí také pro lidi.
Čím nižší a čím více bezpáteřní jste, tím více se přizpůsobujete společnosti, ve které žijete, a tím více adoptujete názory, které uznává, bez ohledu na to, zdali dělá ta společnost všechno dobře a zdali jsou tyto názory správné.
Velké procento normálních lidí je velmi přizpůsobivé a poslouchá oficiální autoritu.

07. 08. 2016
1
9
256
Úvahy

Dokonalé společenské zřízení

Každá dokonalá lidská společnost se na prvním místě musí postarat o dvě věci:
1. Poskytnutí účinné pomoci lidem, kteří příliš intenzivně trpí
2. Poskytnutí průměrného množství subjektivního štěstí každému člověku
Našemu vesmíru je přiděleno určité množství energetického a duchovního potenciálu (tím pádem je mu také přiděleno celkové množství subjektivního štěstí všech bytostí, které v něm existují), jehož část se uskutečňuje prostřednictvím života všech lidí.

06. 08. 2016
0
4
217
Úvahy

To bylo nápověd...

Protože jsem měl v některých aspektech nejlepší náboženská vysvětlení na světě, o jejichž znevážení byl zájem, zřejmě bylo rozhodnuto přimět hloupé normální lidi, aby ve mě neuvěřili.
A jak už to v takových případech často bývá, jedním z klíčových bodů byla kontrola nad mými vztahy. Existuje pravidlo, podle kterého je snahou docílit stavu, kdy všechny vztahy oběti jsou spolupracovníky tajné služby a podobně (= známí v diskusních fórech přes internet, kamarádi, příbuzní, prostě všichni).
Při retrospektivě jsem si uvědomil, že mě "tajná služba" pravidelně poskytovala jakousi nápovědu toho, že tady "něco nehraje", respektive že se v mých vztazích jedná o nějaký účel a ne náhodu.

05. 08. 2016
0
3
262
Povídky

Černý puntík

Je mnohočetná organizace, jejíž jméno sice neznám, ale vím o ní, že její informátoři mají přístup snad ke všem rodinám normálních lidí, ať již jako přátelé či alespoň známí, se kterými se občas prohodí pár slov.
Jedním z tajných zvyků této organizace je dělat některým normálním lidem tzv. "černý puntík", což je, mnohdy i zcela nenápadně provedené, zasažení jejich citů, popřípadě způsobení nějaké jiné újmy.
Je jasné, že mnoho nepříjemných věcí se nám v životě stalo spontánně a nikdo je kvůli nám účelově nezaranžoval, ale jsou naopak i takové, které pro nás byly pečlivě připraveny.

03. 08. 2016
0
2
278
Povídky
Nahoru