Naše milí planeta: Krveprolití - 1. kapitola - Bezesné noci doktora Brickera

Ani ty nejlepší učebnice dějepisu nepamatují dobu, ve které se narodil žil a zemřel významný vědec, doktor Jonathan Bricker. No, o tom, zda je skutečně považován za průlomového objevitele nebo spouštěče zkázy lidstva by se dalo polemizovat celé hodiny, ale kvůli tomu tady nejsme. Podstatné je, že bto bylo vdobě, kdy digitální technologie pomalu pohlcovaly svět a Hollywoodské scénáře kromě remaků nezvládali vytvářet vlastní filmy.
Vše začalo vColoradské vysokoškolské knihovně, kde mladý student trávil volné chvíle se svými oblíbenými knihami, které ho měli skutečně rádi, když už lidé jeho genialitu nevnímaly a hlavně nesdíleli.

25. 04. 2017
1
2
183
Próza na pokračování

Tři Králové - Prolog

S posledními paprsky zapadajícího slunce jakoby Sanderson probouzel nějakou mystickou obludu, neboť všechny saloony hlásily otevřeno a život začínal proudit zaprášenými ulicemi. Ochmelkové se šourali do putyk, aby si vylily své mozky lacinými panáky whisky za vyžebrané peníze. Horkokrevní rváči a pistolníci hledali útěchu v soubojích, které občas vyústily až v přestřelku, při níž stříkala krev, a hrobník měl vždycky radost z další fušky. Počestné rodiny proto barikádovali svá obydlí a raději vůbec nevycházeli ven.

13. 04. 2017
0
0
225
Próza na pokračování
Nahoru