I řeky mají svá práva

Nenecháš do sebe vstoupit dvakrát stejnou nohou
I řeky mají svá práva

08. 09. 2005
0
0
524
Citáty

Mel bych si udelat ridicak

Zavoznik s Liazkou najizdi na Plzenskou
Na navesu je plachta s napisem Baumit
Veze omitku na stavbu noveho domu
Na stavenisti ji delnici vylozi a fasadnici barak omitnou

06. 09. 2005
0
0
362
Indispozice

Kdo splachl v radiu?

Bylo 5. kvetna, lasky cas a jiz od prvniho ranniho hrdlicciho zasipani se pilni prazane venovali uvolnovani ploch obsazenych nacistickymi dekoracemi, aby bylo kam veset ty vitezne, ktere uz byly na ceste. O poznani mene radostne rano prozival Vurstkruppenfuhrer Horst Waffenwafflen. Stal pred nesnadnym ukolem uvarit svemu vyhladovelemu oddilu snidani pred vyletem do Plzne, kde meli v umyslu propit se do americkeho zajeti.

23. 05. 2005
0
0
450
Indispozice

Quest for hovezi protein

Zajiste jste v dnesnich zpravach na verejnopravnim kanalu CT1 s pohorsenim zaznamenali zpravu o nalezu hovezich proteinu v telech drubeze dovezene do nasi republiky z Anglie. Zprava jakkoliv sokujici se bohuzel vubec nezabyvala, podle mne zasadnim faktem, jak se ony hovezi bilkoviny do tel operencu dostaly. Sam jsem ucinil jiste soukrome patrani a diky internetu jsem v odkazech na strankach neokryptofasistickych organizaci nalezl informace tuto desivou skutecnost do nejnechutnejsich podrobnosti objasnujici. Skupine ultralavicovych lucemburskych hackeru Sauberer Packet se totiz podarilo nabourat se do zaznamu Southamptonskeho policejniho okrsku a nekolika mistnich deniku.

13. 07. 2002
1
0
662
Próza na pokračování

Hustoankety

Z banality vasich nicotnych zazitku mne rozbolela hlava, presto si myslim, ze nekde hluboko v mrve vas imbecilu, ignorantu a patolizalu je zlata hrouda. Mozna jsem naivni, ale myslim si to. Mozna nas blize skutecne pravde priblizi nasledujici anketa.
Vzpomel jsem si totiz na jeden pornac ze share s Roccem Shifferdim, nobo jak si tento kopulacni stroj rika, v hlavni roli.

13. 07. 2002
0
0
563
Písmáci dětem
Nahoru