Vůl

Vůl
Stál jsem před ní a díval se jí přímo do očí. Ona mi něco vykládala a já jí vůbec nevnímal, prostě jsem se zaobíral sám sebou. Tvářil jsem se velmi soustředěně a přemýšlel, jestli vypadám dost stylově, jestli mám správně doširoka rozkročené nohy, čistý boty, správnej střih vlasů. Domluvila a čekala na mou reakci.

21. 09. 2002
5
0
1246
Ostatní nezařaditelné

Klíč ve schránce

Klíč ve schránceNěkdo mi do schránky hodil klíč. Možná tím nic nemyslel a hned šel pryč,přesto mi hlavou vrtají otázky,co když to byl ctitel a klíč je to od lásky. Anebo za klíčem skrývá se tajemství. Obrovské poklady z bitev a vítězství.

20. 09. 2002
9
0
1456
Vázané verše

Bez názvu...

Bez názvu …Dýchnul jsem na sklo a na bílé plátnoteď prstama maluji a málo je platno,že snažím se vykreslit všechny tvé obrysy,jako vždy topím se ve vzpomínkách na kdysi. Nestojíš za mnou a neděláš kritikuchladnému malíři a malému básníku. Na skle teď zůstanou mé verše napsány,nikdy už nebudou tvou rukou mazány. Po úzkém chodníku v ulici pode mnouchvátají lidé a když hlavu pozvednou,uvidí na skle verše a portréty,které jsem vykreslil z mé bílé palety.

19. 09. 2002
1
0
761
Vázané verše
Nahoru