Slunce pod pavučinou

Dnes
vítr, nadýchaná obloha, společnost holubů
Je krásný den
Krásní jsou lidé

24. 05. 2003
2
0
947
Vázané verše

Bebino

Nelízej si rány
když
máš kyselý sliny

10. 11. 2002
3
0
1147
Citáty

Sněží

Kulhavej anděl
si kartáčuje křídla
Bůh vstane a uvaří si kávu
Dnes má denní směnu

09. 11. 2002
5
0
1234
Blbůstky

Z města cesta

Je letní poledne stojím na autobusové zastávce moje číslo právě přijíždí ale kupodivu je touto dobou plné důchodců a školáků počkám na další říkám si a usedám podstříšku která mě alespoň částečně chrání před jedovatými paprsky slunka někdo ale čekat nemůže zavírajícími se zadními dveřmi autobusu číslo šestnáct naskočí mladičká nevěsta ve sněhově bílých šatech s perlami ve vlasech se svým vznešeným vzezřením zaujme místo na nejnižším schůdku ne právě čistého hromadného přibližovadla
Nenastupujte. hlásí rádoby výstražný tón a dvojdílná automatická vrata už už svírají ve svém náručí nadýchaný mušelín a autobus se rozjíždí přesně o 51,3 sekundy později než byl stanoven přesný čas odjezdu.
Mušelínový závoj se líně vlní podél vozidla a s narůstající rychlostí se začíná svíjet v rytmu pomluv vypouštěných z úst všech strážkyň informací které jedou do tvého terénu sloužit komunikaci.
Mám sedm minut vcházím do přilehlého butiku s luxusním oblečením zevrubně prohlédnu všechno to prvotřídní zboží a na dotaz prodavačky jak mi může pomoci žádám kašmírový svetr v odstínu svých plic.

08. 11. 2002
5
0
1051
Ostatní nezařaditelné
Nahoru