Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte seintelektuální úvaha z kuchyně
23. 05. 2017
20
20
786
Autor
aleš-novák
jen člověka
jako byl profesor Wichterle
napadne vařit čočku
z umělé hmoty
20 názorů
Zatím ještě vidím dobře i bez čoček a to tak dobře,že umím přečíst i písmenkovou polévku.
aleš-novák
25. 05. 2017tak si dej čočky...:o)
aleš-novák
25. 05. 2017no, k jídlu to asi moc nebylo...:o)
Hlavně, že konečně někdo píše o lepším kuchaři,než je Zdeněk Pohlreich. Tip.
Evženie Brambůrková
23. 05. 2017Někomu stačí, že je to k jídlu. Ale génius má na víc. /T
Nojo tyhle študovaný...člověk má občas pocit, jako kdyby žili někde na Měsíci...nebo dokonce na Merkuru...
Já to vidím tak, ze patlat se v kuchyni s cockou není pro akademika dost nóbl a nemá to cenu...