Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

intelektuální úvaha z kuchyně

23. 05. 2017
20
20
786
Autor
aleš-novák

jen člověka

jako byl profesor Wichterle

napadne vařit čočku

z umělé hmoty

 


20 názorů

Alenakar
01. 06. 2017
Dát tip

Zatím ještě vidím dobře i bez čoček a to tak dobře,že umím přečíst i písmenkovou polévku.


Alexka
25. 05. 2017
Dát tip

:-)


tak si dej čočky...:o)


Alenakar
25. 05. 2017
Dát tip

A Zdeněk Pohlreich už zase pomalu není ke koukání.


no, k jídlu to asi moc nebylo...:o)


Alenakar
25. 05. 2017
Dát tip

Hlavně, že konečně někdo píše o lepším kuchaři,než je Zdeněk Pohlreich. Tip.


Lyryk
24. 05. 2017
Dát tip

.))


kytarista
24. 05. 2017
Dát tip

:o)


Někomu stačí, že je to k jídlu. Ale génius má na víc. /T


Dodola
23. 05. 2017
Dát tip

Kdyby jen čočku, ale rýži z umělé hmoty... to už hlava nebere vůbec :-)


Diana
23. 05. 2017
Dát tip
Není čočka jako čočka :-))))*

Kočkodan
23. 05. 2017
Dát tip
Nojo tyhle študovaný...člověk má občas pocit, jako kdyby žili někde na Měsíci...nebo dokonce na Merkuru...

Čudla
23. 05. 2017
Dát tip

/*


Kolobajda
23. 05. 2017
Dát tip

Ale jeho napadlo i ty čočky žvýkat - a nepředvařené!   o)   /**


Markel
23. 05. 2017
Dát tip

:-)) dobrýýýý *


agáta5
23. 05. 2017
Dát tip

ftipálku :))


Gora
23. 05. 2017
Dát tip

Dobrý:-)


Kočkodan
23. 05. 2017
Dát tip
Já to vidím tak, ze patlat se v kuchyni s cockou není pro akademika dost nóbl a nemá to cenu...

Benetka
23. 05. 2017
Dát tip

***ÚSMĚV!*** :-D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru