Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Až odstraněj humor

15. 08. 2023
7
7
191

Až odstraněj z města humor a všichni budeme stát nad jeho rakví, budu se tvářit povinně smutně, ale v duchu mu to budu přát. Protože ten zmrd měl vždycky zvláštní výhody a moh si dovolit to, co jsme nemohli my ostatní. A protože toho vždycky zneužíval. Vždycky zneužíval svý moci, aby moh šířit nenávist a přitom za ní nemusel nýst zodpovědnost. Vždycky zneužíval svojí moc, aby dodal svejm stoupencům pocit nadřazenosti nad ostatníma a umožnil jim bejt slepý k vlastní směšnosti. Až odstraněj z města humor, budu se tvářit povinně smutně, ale v duchu to tomu prominentnímu zmrdovi budu přát.


7 názorů

Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

... .

No snad nám tedy ten humor zůstane  alespoˇn na venkově... :).


Jinys
před 9 měsíci
Dát tip

Chrám gnostických křesťanů
Nezklamalo!
Děs běs, s křečovitou snahou o orginalotu, jako to poslední...
Třetí pokus už absolvovat nechci. 


Al Jal Úd
před 10 měsíci
Dát tip

Parádně jsi to humoru vážně i srandovně nadal!


Alegna
před 10 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Donutils mě přemýšlet, ty a Janina nad tím, že je vlastně spousta druhů humoru a že humor dokáže hodně ublížit a ranit, ale taky jak napsala právě Janina. Mám ráda jemný chytrý humor ....


Rhodesie
před 10 měsíci
Dát tip

Super!


Safián
před 10 měsíci
Dát tip

Pěkná ironie.


Janina6
před 10 měsíci
Dát tip Gora, Alegna, Chrám gnostických křesťanů, Zeanddrich E.

Ráda čtu tyhle tvoje glosy, protože už vím, že mě pokaždé čeká překvapení, pohled z netradičního úhlu. Obvinit humor z tak těžkých zločinů je originální. Samozřejmě jednostranné, ale stejně se mi to líbí. 

Ušetřila bych ten druh humoru, kdy si člověk dělá srandu sám ze sebe. (Ten mám nejradši.) A takový humor, který odlehčuje nelehkou situaci, strach, beznaděj. Protože takový humor je projevem odvahy, myslím si.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru