Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Oboje je pokušení, ale výhra to vždy není

27. 06. 2024
8
4
103
Autor
Nami 99

Kdo pokušení neodolá,

tohle přátelé věřte mi.

Když to má prsa nebo kola,

časem s tím budou problémy.

 


4 názory

Aru
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99

na kole už léta nejezdím a s nikým se nestýkám (offline) :D :D


Jamardi
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99

Mě napadl sport. Kolo se kutálí a s ním i to, co veze a velká prsa jsou těžká a nepomohou ani při běhu, že by někoho dostaly dále přes čáru. Nebo ano? Myslím, že se to bere podle nohou.


Nami 99
před 2 měsíci
Dát tip 8hanka, Gora, Jamardi, Benetka

8hanka - děkuji moc.

Historici časem zjistili, že ta dívčina neplavala jenom prsa, ale pomáhala si i rukama. Dobře děláš, že nepereš v řece. Jestli tam máte vodníka, kdo ví co všechno by se ti mohlo přihodit. V dílku Indiánka píšu, jak iniánova žena prala prádlo pod vodopádem a spadl na ni kámen. A indián si povzdechl : "To už je třetí pračka, kterou mi zničil vodní kámen."


8hanka
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99, Gora, Jamardi, Benetka, Zeanddrich E.

Prvé, co ma napadlo je Erbenov Vodnik a nie preto, ze dnes je ctvrtek zejtra pátek...ale " vyvalili se vlny zdola, roztáhnuly se v širá KOLA...keby dievčina vedela plavať aspon PRSIA, nezavirilo by sa po nej v hlbine a potom to vsetko ostatné vobec nemuselo prísť.  A preto periem doma v pracke i keď Vah mam pri dome, istota je istota ...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru