Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Když vás však na některém místě nepřijmou a nebudou vás chtít slyšet, při odchodu odtamtud si vytřeste prach ze svých nohou na svědectví proti nim.“ ((Evangelium ze Mše sv. z katolických kostelů z neděle 14. července 2024))

23. 07. 2024
1
2
41

 

 

 

 

 

 

 

 

Motto:

 

Četbu lepší, než zaznamenané výroky Krista (Ježíše  II. Nazaretského, ..., jednoho z osmi, bratříčka našeho největšího) v *evangeliích z doby, kdy zde dole na Zemi v lidském těle s námi přímo chodil, jen stěží najdeš 

 

 

*(čtyři tzv. synoptická evangelia, různě se překrývající (evangelistů Matouše, Marka, Lukáše, Jana) jsou součástí tzv. Nového zákona, druhé části tzv. Bible svaté...)

 

 

 


(( ...)).

::::::::::::::::::::::::::::

 Když vás však na některém místě nepřijmou a nebudou vás chtít slyšet, při odchodu odtamtud si vytřeste prach ze svých nohou na svědectví proti nim.“  ((Evangelium ze Mše sv. z katolických kostelů z neděle 14. července 2024))

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Mk 6,7-13Evangelium

 

 

 

Začal je posílat.

Slova svatého evangelia podle Marka.

(Ježíš) zavolal svých Dvanáct, začal je posílat po dvou a dával jim moc nad nečistými duchy. Nařídil jim, aby si na cestu nic nebrali, jen hůl: ani chléb, ani mošnu, ani peníze do opasku, jen opánky na nohy, ani aby si neoblékali dvoje šaty. Řekl jim: „Když přijdete někam do domu, zůstávejte tam, dokud se odtamtud nevydáte zase dál. Když vás však na některém místě nepřijmou a nebudou vás chtít slyšet, při odchodu odtamtud si vytřeste prach ze svých nohou na svědectví proti nim.“ Vydali se tedy na cesty a hlásali, že je třeba se obrátit. Vyháněli mnoho zlých duchů, pomazávali olejem mnoho nemocných a uzdravovali je.

 

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


2 názory

Zeanddrich E.
před měsícem
Dát tip

 

Stejně jako můj je i tvůj, (ne)milý pane Norsko (Norsko 1, apod. zde)


Norsko 1
před měsícem
Dát tip

Běž už s těma kostelama do prdele. Nuda, ten tvůj Ježíš


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru