Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tomáš Marton - Ve spárech múzy

13. 08. 2024
6
6
109

Mám knihu v předprodeji a nebojím se o tom mluvit:-)

Je vhodné dávat reklamu na literární server? Nevím, možná ne, ale já to udělám. Však jsem zde docela hodně let přispíval povídkami. Do předprodeje šla totiž má první kniha - „Ve spárech múzy". Vychází již 26. 8. 2024 u nakladatelství Golden Dog.

Jedná se o povídkovou sbírku (úplně vidím, jak někteří otráveně už příspěvek přestali číst), kde naleznete především hororové příběhy, ale nechybí ani sci-fi nebo i trocha toho humoru. Na 250 stránkách tedy uvidíte, co vše mi za ty léta tvorby múza diktovala přes rameno.

Zde odkaz na předprodej:

https://www.goldendog.cz/produkt/ve-sparech-muzy/

Tak se nezlobte, že tu tak spamuju s reklamou, ale třeba vás kniha zaujme.


6 názorů

ijcro
před měsícem
Dát tip

Blahopřeji!

Mimo mísu... Dost často se setkávám se zkušenostmi, že individuální autorská reklama na cizích serverech je nežádoucí a admini ji s oblibou mažou (a to nejen příspěvky na FB a nejen annonce). Zřejmě se po autorovi za nesmazání požaduje platba za zvýšení dosahu, ale přistupují k tomu jinak než k nakladatelům a distributorům. :)


Supermartonátor
před měsícem
Dát tip Gora

Moc děkuji všem. Snad se bude lidem kniha líbit.


Gora
před měsícem
Dát tip toot

Blahopřeji, na některé tvé povídky si vzpomínám. Obálka i anotace jsou pěkné, jméno autora zní světově, a tak přeji, aby se tvůj sen o knize splnil do puntíku!


Janina6
před měsícem
Dát tip Gora, toot

Mě tedy naopak moc potěšilo, že vydáváš povídkovou sbírku! Konečně zase někdo z Písmáků prorazil i s prózou! Gratuluju a přeju knížce úspěch u čtenářů a alespoň nějakou recenzi od ctěné literární kritiky ;)


Supermartonátor
před měsícem
Dát tip Benetka, Gora

Benedetka:  Moc děkuji. Ano, je to rozhodně splněný sen :-)


Benetka
před měsícem
Dát tip Gora, toot

Možná splněný jeden sen vydat svou vlastní knihu. Gratuluji a přeji hodně čtenářů! ;)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru