Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sen

23. 08. 2024
6
6
91

Ve snu jsem měl prorocké sny o smrtícím měsíci, co měl dopadnout na mou prorockou hlavinku a další tisíce hlavinek s lunetickým křikem zkázy, měl dopadnout a mafie se tomu snažila zabránit boží rukou vytesanou do kamene, co by ho chytila a držela na nebeské klenbě, tohle dělali aby udrželi svůj obchod a moc, a já se bál o život své maminky, jenže to není důležitý, ze snu se probereš a to samé se možná stane po smrti, oživení po letitém snu, který tě naučí milovat a nenávidět, sen života tě naučí jak se probořit skrz faleš a sněť skutečného bytí, naučí tě citům a hloubce, probudíš se a kolem bude nový svět s vlastním Ježíšem, Pol Potem, Kerouacem a Jakubem Vojenčiakem, co se probral z odpoledního šlofíku.


6 názorů

Ježíš je zde jakožto výrazná osobnost, ostatní nejsou v jedné řadě s jeho tělem astrálním i fyzickým kvůli tomu že by byli srovnávání. 


Zeanddrich E.
před 3 týdny
Dát tip

... .

(myslím, že je všeobecně dost nehorázné stavět Ježíše do jedné řady s kýmkoliv, ale co už čekat tady v Čechách...)


kuba.49vojenciak
před 3 týdny
Dát tip Janina6

Upřímně moc nevím jak reagovat na chválu, je to mnohdy složitější než napsat báseň. 


Madu
před 3 týdny
Dát tip Gora, kuba.49vojenciak, Janina6

Skvělá atmosféra. To, že je to jedno dlouhé souvětí, to jen podtrhuje.


Janina6
před 4 týdny
Dát tip kuba.49vojenciak

1. a 2. řádek - dopadnout


Janina6
před 4 týdny
Dát tip Benetka, Gora, kuba.49vojenciak

Zachytit sen je kumšt, "děj" bývá zmatený, ale tobě se povedlo dostat do textu i tu podivnou atmosféru, která sny provází. To kouzlo, které člověka donutí po probuzení sedět a zírat a vzpomínat, jaké životně důležité poselství mu právě bylo doručeno, zatímco se už dojmy rozplývají a ztrácejí se... Závěr je teda boží :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru