Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte sePečený králík aneb Tanakina kuchařská říkanka
17. 10. 2002
2
0
1497
Autor
Tanaki
Šťourám se v očíčku
mrtvému králíčku
láhev vína
základní je potravina
manželovi ráda vařím
rumem tím nic nepokazím
Ten kdo s citem porcuje mrtvolu
půl úspěchu má zaručen
v psovi mám výraznou podporu
chápe mo
u vášeň pro kulinářské uměnínavíc rád uždibuje králičí potvoru
až přijde drahý domů a uvidí svojí pilnou ženušku
dojetím zvlhne mu zrak
dáme průchod své vášní na kuchyňském prkénku
vzduchem letí kusy masa, mozek střeva, očíčka
z nedopečeného králíčka
no jak je uvedeno - jen tak pro radost :) je to jedna z mnoha basni, ktere si s manzelem piseme jako vzkazy kdyz prijde jeden z nas driv home :)
:-)) jasná věc - láska prochází žaludkem a zkus toho králíka jíst živýho, no ne ? :-))
Monty_Python
17. 10. 2002
ještě co na to ten králíček........................
myslím že tip by ti nedal...........