Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde ?

17. 04. 2024
6
6
96
Autor
Benetka

Tenhle můj deníček na síti je už i pro mě nepřehledný... :D Nikdy newim kolikátý díl to je. Nehledě na to že některé mé výplody by do této sereryje měly patřit ale z rozličných důvodů se tak nestalo. Za což se omlouvám sobě sama si. Takže to číslo vlastně může být jakékoli že. Nicméně kouknu ještě které bylo poslední a doplním... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=wU_bjQ1HjKo&ab_channel=JirikSkritek

 

Má ZLATOHNĚDÁ...

Dnes jsi za mnou přišla do skládečku v čase kdy již byla KAZITETA pryč. Neviděl jsem Tě přicházet a tak jsi mne krapet přeqapila tím svým čau Miri. Otočil jsem se a odpovídám: Ahoj KRÁSKO! Wim Pane že to vidíš jak je KRÁSNÁ. Úplně xežrání! Žít v pohádce pak já jsem Jejím vlkem a Ona mou KARKULKOU. A dnes jsme spolu prohodili mnohem mnohem mnohem více slov a vět nežli za posledního čtvrt roku dohromady. 

Stoupla sis na paletu a tím pádem jsi byla stejně vysoká jako já. Chtěla ses vrátit na Zem ale já Ti řek´ zůstaň. Poslechla jsi. Teď se přeci můžeme dívat na vzájem do očí aniž bys musela ke mně vzhlížet. I když... Lhal bych že to není jedno z mých přání - ABYS KE MNĚ VZHLÍŽELA! :)

A opět jako jindy jsem se v těch Tvých lískovooříškových očích zcela utopil...

A opět... Jsem byl na pár oka mžiků ve Tvé osobní bublině. Naše hlávky byly od sebe snad jen 34 cm. Hltám Tě očima. Když více nesmím. Sleduji barvu a tvar tvých per které bych chtěl tak mocmocmoc líbat. A všímám si také všech těch droboučkých vrásek kol nich a také kol očí. A stále čekám. Kdy jiskra přeskočí. A vono furt niccc niccc niccc... :)

Máš v očích krvavé žilky říkám Ti. A Ty mi odpovídáš že to je alergie. První co mne napadlo byly pyly. A tak to taky řikám. Ale Ty prej že nene! Alergie na práci! Se musím smát teda... :D

A nebo jsi jen alergická na mne? Dodávám.

Sklopíš hlávku a kroutíš jí jako že nene...

Ale kdybys řekla že jo tak... 

Odpověděl bych že chápu.

Někdy jsem fuckt na zabití.........

Miluji Tě.

Bodka.


6 názorů

Kočkodan
před měsícem
Dát tip Benetka

Ještě že to tvoje „ahoj krásko!“ nezaslechla kaziteta, to by ji určitě bolelo.


Philogyny
před měsícem
Dát tip Benetka, Alegna, trojort

Raději si to probrečím, protože pláč je stejně nakonec smích a na ten se neumírá. Alergie se dědí. Kdysi mi maminka hlídala kluka. Píchla ho včela. Začal opuchat. Maminka byla alergik, tak mu dala Dithiaden a provolala tátu. Ten ho vezl do nemocnice, řval po vrátném a řítil se. Syn skončil na Jip. Alergie na včelu. Kdysi nám takhle odešel traktorista. Pod lesem ho píchla včela. Umřel. Ty tvý eskapády........


Benetka
před měsícem
Dát tip

Promiň Phil. Asi budu hnusný ale! 

Dívka s kosou léčí všechny neduhy a trápení. Jednou pro vždy.


Philogyny
před měsícem
Dát tip Benetka, Alegna

Já ráno vyjdu na chdník , nadechnu se zlatého deště a brečím. Nepomůže nic... :)


Alegna
před měsícem
Dát tip Benetka, Philogyny, 8hanka

:) dneska se hezky četlo


Lili.
před měsícem
Dát tip Benetka, Alegna, Philogyny

Romantické @-}--------


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru