Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dávna

18. 11. 2003
4
0
1150
Autor
rebelqa

neviem, co by som povedala, vsetky slova tu uz aspon raz boli.mam strax, ze prolog bude raz zaujimavejsi ako to samotne, co po nom bude nasledovat:)jedna z etap vo vyvine mojho (uboheho, mozno uz aj neboheho:)ja

nočné slová zmizli v tichu ulíc

čo kedysi bolo už nejde vrátiť späť

čo poznala som už nepoznám

zostalo po nás pár hlúpych viet

 

potajomky zabúdame

že na stanici návratov

kúpil si mi lístok, ktorý nebol spiatočný


Petr_Pan
11. 03. 2004
Dát tip
Skvělé dílko...:-) Upřímný TIP, líbí se celé, jen ten prolog...:-)

rebelqa
11. 03. 2004
Dát tip
:))))) no zacinam nadobudat pocit, ze by som mala prestat pisat prolog (vzhladom k tomu ze k prologu byvaju viac negativne ohlasy ako k samotnemu....ved viete comu.:)

katugiro
29. 11. 2003
Dát tip
mně se ta druhá strofa líbí víc než první, naopak pro mě "nočné slová zmizli v tichu ulic" zní klišovitěji... :)

Dero
19. 11. 2003
Dát tip
Veľmi pekné ... čo viac povedať ... ? ;) ***

sidonia
18. 11. 2003
Dát tip
Moc se mi to líbí (i když to není moc chvályhodné, taxe musím přiznat, že se docela vyhýbám čtení dílek, který nejsou v mý mateřštině, protože mám občas docela problémy přeložit, a pokud už porozumím, tak občas nepochopím, ale je fakt, že tohle se mi líbí moc a moc) Těma dlouhýma větičkama jsem se chtěla dostat v podstatě jen k ..... T:)

mhmm, hodně to zavání tím slovem, co ho tak nesnášim (klišé)|| na stanici návratov kúpil si mi lístok, ktorý nebol spiatočný ....ale kladný pocity převládají, tipa si dovolim, asi ano, za začátek nočné slová zmizli v tichu ulíc - to má takovou sílu, že vydrží až do konce básně, ba ještě dál... ale jedno nechápu: evidentně si to uvědomuješ, že něco už je docela ohrané, tak proč to tak píšeš, když to umíš i bez něj, viz. začiatok? uááááá!!! bacha na klišé!! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru