Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozhovory proti zdi II.

19. 07. 2000
0
0
815
Autor
wow

Rozhovory proti zdi II.{RPZII.} neboli pokracovani jednicek,ktery se mi sakra jaksi ukousli a tak piste co si myslite a ja treba brzo skoncim.

-Jak slastne je utect k brehum hospodske utopie... -... o jak,o jak! Sakra holka,at nekurvim svuj rod.Bitky,chlast a damsky pot. -Citis? Zem se otrasla,nastal cas pro konecna rozhodnuti!Naostri sekeru a dyku smoc v jedu,mam se smrti zajimavy vztah a ver mi,FUNGUJE TO!!! -Co jineho nam tedy zbyva nez se osudu smat stejne lhostejne,jak se vysmiva on nam! Nejde totiz v zivote o city ci idealy,nybrz jen a jen o nase viteztvi nad nim. -A kde pak jsou ty uslechtile myslenky jeste vice uslechtileho mladi? Ztratili se v sobeckem orgasmu po triminutove soulozi... -A PAK MI DALA KOSEM.....
Mahoney
20. 07. 2000
Dát tip
Osud je cynik, neustále nás pošťuchuje a občas (u některých jedinců téměř pořád) se chce více pobavit, a tak namísto drobného šťouchance použije pořádnou PALICI. PRÁSK! PS zapomeň na smrt... je to lepší, než aby Ti ji ten největší z Cyniků připomněl v nejméně vhodnou chvíli...

Merle
20. 07. 2000
Dát tip
než pádlovat proti proudu osudu, je lepší nechat se vézt s ním... dá se mnohem líp řídit směr plavby

nicka
20. 07. 2000
Dát tip
z toho se nemůžeš vzpamatovat, co??

wow
20. 07. 2000
Dát tip
Samo díky všem. Ne snad,že bych se z toho nemoh vzpamotovat,ale když já jsem takovej malej tichej hajzl,co si rád hraje s životem.

Eternal
19. 07. 2000
Dát tip
Osud je pes, štěká ale nekouše. A my jsme jeho pánem, můžeme si ho ochočit, a osud pak přestane štěkat. Jenže už to tak není zábavné, než kdž se před osudem snažíme skrývat a utíkat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru