Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Love her Madly

26. 11. 2003
2
0
2213
Autor
Stanger

Miluj jí šíleně

1

Díval se na ranní zprávy jako každý jiný den. Minulou noc si přesně nemohl celou vybavit. Bez zájmu sledoval události na obrazovce, bral je jako cosi vzdáleného a neovlivnitelného, jako něco co na něj nemělo žádný myslitelný vliv a co on sám nemohl ovlivnit, ale najednou uviděl v televizi někoho povědomého, někoho koho dobře znal a koho téměř denně vídal ve škole. Ano byla to ona. Ležela v lese, nedaleko místa kde bydlel, u cesty, nahá, potlučená a znásilněná. Jediné co ji zakrývalo bylo listí a několik větví. Rozbrečel se a začal vzpomínat.

 

2

Miloval ji. Už od těch prvních chvil co ji poznal. Byla tak krásná, tak milá i když řekla slovo kurva znělo to jako symfonie od Mozarta. Měla střední postavu, hnědé vlasy, úžasné a dobromyslné zelené oči, prsa tak akorát, zadek té správné velikosti a trošku větší boky, ale hlavně byla chytřejší než většina holek jejího věku.

Znal jí asi pět let, chodili spolu na základní školu, ale začali se více bavit až když se poprvé opili. Nikdy na ten okamžik nemohl zapomenout. Vypili tenkrát spolu asi litr vodky. Začali si povídat, najednou zjistili, že mají spoustu společných zájmů například: vyšívání, pletení, vaření (opravdu nebyl homosexuál) a hlavně Doors. Cítil, že si mohou spolu povídat celé hodiny, a pak přišla ta chvíle, která změní život dvou lidí ta chvíle na kterou nezapomíná žádný zamilovaný pár.Ona se na něj usmála, on se nad ní naklonil a … pozvracel jí tričko, alkohol byl silnější než jeho láska.

Od té doby sním mnoho vět nepromluvila. Jejich styk se omezil na běžné formality. On jí podržel dveře do třídy, ona ho poslala do prdele. On jí poradil při písemce, ona ho poslala do prdele. Tak to pokračovalo celé měsíce. Byl to tehdy pro něj krutý čas, bylo mu patnáct a ještě s nikým nechodil a proto není divu, že se ona pro něj stala jediným objektem touhy. Avšak věděl, že k němu cítí jistou antipatii a nedivil se jí. Proto čekal na tu správnou příležitost kdy by ji mohl vyjádřit své city. Jelikož byl velmi stydliví jediná šance byla na nejbližší chlastačce kde by se pokusil si sní promluvit bez zábran.

 

3

Ta chvíle měla přijít přesně po sedmi měsících a třech dnech po první zkušenosti s alkoholem, kterou přezdíval jako den vodky – nejhorší den svého života. Pro jistotu si zapsal několik zákonů kterými se bude řídit a všechny si také odůvodnil:

 

1.    NEBUDU ZVRACET

2.    budu pít jen pivo (piva tolik nevypiju, míň se ožeru)

3.    NEBUDU ZVRACET

4.    koupim si krabičku kondomů (člověk nikdy neví)

5.    NEBUDU ZVRACET

6.    nic neuspěchám (vyčkám času)

7.    NEBUDU ZVRACET

 

Když nadešel den D byl připraven dělat životní rozhodnutí, byl připraven se s ní vyspat, byl připraven líbat a držet jí v náručí až do rána, byl připraven glosovat, citovat, vyprávět vtipy, žonglovat (i když to neuměl, natolik byl odhodlán jí získat), jen  na jednu věc nebyl připraven. Nebyl připraven na odmítnutí, kterého se obával v tom případě by byl schopen spáchat sebevraždu. Najednou však přišla do místnosti a vyrušila ho z myšlenek. Vše se najednou jakoby rozsvítilo ozářeno její aurou sympatičnosti. Všichni kluci na ní pohlédli jako nevěřící domorodci spatříc svého boha, a hned se snažili upoutat její pozornost, ale on jediný se jí zatím snažil vyhýbat, jeho chvíle měla přijít tak po první promili alkoholu v krvi.

Čas plynul a plynul. Najednou odbylo devět a on se k ní přiblížil a pomalu a nenuceně s ní začal konverzovat. Překvapivě ho neposlala do prdele, ale začala s ním mluvit, opět k sobě pocítili tu známou přitažlivost, opět ona žila pro něho a on pro ní (on pro ní žil celý život, ale teď mnohem více než jindy). Sebral odvahu a naklonil se k ní, políbil jí nejprve na tvář, ale pak i na ústa. Konečně dosáhl toho po čem toužil těch pět let co se znali, chvíle na kterou čekal byla tady a on si jí vychutnával plnými doušky celým svým tělem.

Zeptal se jí jestli by nemohli někam odejít a ona souhlasila,vše se jevilo tak ideálně a skvěle, rozloučili se tedy a odešli k němu domu. Bydlel na samotě za lesem asi kilometr od ostatních domů.

Šli cestou a postupně střízlivěli, když byli asi v polovině lesa tak ho zastavila otočila se na něj řekla mu: „Proč mě pořád otravuješ? Kolem je spoustu jiných holek tak proč nejdeš za nima? Jsi celkem fajn kluk, ale já s tebou nemůžu chodit!“

Nevěřícně klesl v kolenou na zem: „Já tě miluju!“

„Jsi jen debil, kterej se neumí kontrolovat a pozvrací každýho s kym si povídá“

Popadl větev a zatmělo se mu před očima.

 

4

Probral se ze svého snění a zakřičel: „NE!!! Já to nemohl být, já ne, já to nebyl, já ji miloval. Proč? Bože ne, proč mám kalhoty od krve?!“
katugiro
24. 08. 2004
Dát tip
Pisces, co to plácáš? a proč jsi mi aspoň neposlala avízo? Po tolika měsících už ani nemám sílu vysvětlovat... no nic :)

Stanger
16. 05. 2004
Dát tip
Dík za upozornění, chybku jsem konečně opravil

Pisces
17. 01. 2004
Dát tip
katugiro Má zase hrubku :) Vičkat není nic :))) Ale k tomu jsem se nechtěla vyjadřovat, to sem nepatří.. K povídce: Konec jsem neočekávala, tím jsem byla mile překvapena. Ty zákony mi naopak přišly jako docela vtipné zpestření, takže nevyškrtávat. Akorát mi nesedl příliš podrobný popis některých záležitostí... Ale stejně: TIP :) PS

katugiro
27. 11. 2003
Dát tip
konec očekávatelný, ale přesto jsem dočetl ("vičkal" jsem času...), nu, nějak mě to nezaujalo, dívčino chování je příliš nevěrohodné a vypravěčovo koneckonců jakbysmet... :)

Andulka
27. 11. 2003
Dát tip
je to ctive napsany, dobry napad, dobre zpravovany....jinak ty tvy zakony bych vyskrtla, nejsou tam zapotrebi, kazi to spad.....malicko bych vyskrtala zacatek, protoze tam je to, jak katugiro rika, neverohodne....staci,kdyz zahledne zpravu na tv a nepamatujes si vcerejsek...a pak to bude bez chybicky...jinak si velmi dobre zpracoval zvracenou psychiku hlavniho hrdiny...:-)*

chicoria
27. 11. 2003
Dát tip
no hm, tak nějak nevim.-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru