Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Měsíční symfonie

02. 12. 2003
4
0
2819
Autor
Honey

Pozoroval hvězdy

 

a hrál.

 

Hrál

 

svou měsíční symfonii

 

jen pro Tebe.

 

Poslal hvězdy spát

 

a provázel Tě

 

světem plným květin.

 

Světem

 

kde nejtěžší

 

jsou víčka

 

spusť je

 

a dovol mi

 

dívat se

 

... když spíš

 


revion
31. 12. 2003
Dát tip
milí..*

Armand
29. 12. 2003
Dát tip
laskavá.... a milující *

Honey
29. 12. 2003
Dát tip
armand: čmuk:o* :o)

Honey
04. 12. 2003
Dát tip
cekanka:sem to nečetla, tag nechapu:o) Efička: no, snažim se pač mi tu už parkrát řekli, že píšu moc dlouze:o), na literru sem se minule chtěla přihlásit, ale zdrželo mě to poslanim na meil nákých ptákovin, tak sem to odložila. Snad se k tomu brzy vrátim. Honey Bunny?:o) Lee: no, más asi prafdu:o) sleep: tak jak mam psát?krátce?dlouze? já huš nevim fakt:o) Evička: máš pro mě nekde eče tu rozumnou ofelii? dívala sem se a zapomněla sem si to uložit do nej a ted huš to tam nemas:o((( fnuk jinak dik za nazory, kritiky atd :o)

Beruško, bude nejlepší, když budeš psát, jak to cejtíš :-) SB: Někdo na Malýho prince neuzraje, nejdřív je na to mladej a pak už zase moc starej :-)

Koupila jsem ho manželovo holčičce asi přede dvěma lety a nic jí to neřeklo. koupila jsem ho mámě asi před deseti lety a nic jí to neřeklo. jedna na to byla ještě moc malá a ta druhá už moc stará. Dá Bůh a já nikdy nezestárnu tak, aby mi Malý princ nic neřekl :-) Četla jsi od Fulghuma Všecko, co jsem potřeboval vědět, jsem se naučil v Mateřské školce? Tam je povídka o tom, co se stane, když dáš dospělejm pastelky. Jak se z nich najednou stanou děti a začnou si malovat. Nevim, co má Fulghum okolo sebe za lidi, ale já to udělala. Rozdala jsem jedny Vánoce všem bloky a pastelky. Nikdo si nemaloval.

No děti Malýho prince nepotřebujou, neocení ho, je to jejich svět a je to normální, jako každá pohádka. A smutná jsem, nemám si s kym malovat :-)

Lee
03. 12. 2003
Dát tip
něžné, tiché, hladivé... ale na hlubokou kritiku to není :o)

Jak napsala Růženka, neuráží to v každém případě... a konec je fajnový, ale něco tomu maličko chybí, aby mne to vzalo - budu o tom přemýšlet. :)

Evička
03. 12. 2003
Dát tip
New style?? :-)*

to je takový jako z malýho prince :-) °°°°°°

Margaret
03. 12. 2003
Dát tip
pěkná..i když..od toho názvu jsem si slibovala víc:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru