Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lidska touha, pokracujici vasen a nasledna nenavist

08. 12. 2003
0
0
2261
Autor
jimmiv

dneska mam narozky

 


Touha-tema samo o sove nejmin na 100 knih ne-li navic. Vseobcne je to vnejsim podmetem vyvolany pocit, ktery nam rozkazuje chti neco....at uz je to auto ci jenom sladky bombon... touha je neco jako ikona na plose, je to prvni pohled na zenu vasich snu, je to pocatek a snad i konec. Nenechte se zmast, protoze chtic neni touha, chtic neni cit je to pouze obalka.... jadro pocitu spociva uplne v necem jinem..spociva v predstave.
Predstave vyvolane tim pocem touzime. Nejkarasnejsi touha je tuha po nekom. Ne po sexu ale po osobnosti, po celem cloveku se vsim vsudy, schybama s jeho touhama....touzime po nem protoze je naprosto dokonaly, uchvatny obdivujete ho.... bezmezne po nem touzite...tahle touha je tu tam prave kdyz ho dostanete, kdyz najednou nejsi ty ale vy jen a pouze mi vi oni mate to pocem ste tolik touzil jak udrzet touhu??? vsichni tvrdi no teda netvrdi ale vsichni si to mysli a kdyz ani nemysli stejne to delaji..nahrazuji touhu vasni...vasen neni nic spatneho..je to zase jeden prirozeny  lidsky cit. Uz ste si odhodlali splnit si sve touhy, ted prichazi vasen. Je to drazeni , trapeni..ve smyslu v ,uvozovky nahore, dobre veci ,uvozovky dole, .....proc ne chces to..ale prave tehdy prichazi strach...strach ze straty, z nestesti, ktere musi prijit, je to nevyhnutelne,ale snazime se pretvarkou prekryt strach a pokracovat ve vasni chceme si prodlouzit...to uz narozdil od touhy jde natahujete vasen a ale nakonec to to stejne skonci...ende.....obliknout...pusinku na celo a uceho sme to skoncili pred touhou???tohle je osudova chyba tohle vas znici...ste zklamani uz ste si splnili touhy prozili ste vasen a ted zase NIC bod mrazu...stres...blbej pocit...a oto horsi pocit kdyz uz to nebylo porve...ste znicen. Zkamani postupuje vasim telem i dusi a hadejte co prichazi se sklamanim....Je to touha. Treba ja tedka cca pred 10 minutama jsem prozvinl divku po ktere touzim a co mislite  ze se stalo ty ta tadida ty ty ...troubi telefon prozivam vasen ...blahovej pocit..jsem rad ze ji neni zatezko me prozvonit zpatky a vzpomenout si na me... vezmu telefon koknu...ááá...necekane 1neprijaty hovor...kdopak to asi bude...spoluzak kterej potrebuje donyst naky CD...no comyslite jak mi asitka ted je...uprime je to na masli...Zklamani...:o(


Margaret
10. 12. 2003
Dát tip
mi vi oni...a dál už jsem nějak..ne dál:) ale jinak všechno nejlepší!:) (kouska opožděně ale přece) přeju ti hodně lásky..a zdraví..a hodně háčků...a čárek...a tak:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru