Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň

16. 12. 2003
3
0
1386
Autor
Windsong

...Poslouchejte...

Takový zvláštní šum… Ležím. Píská mi v hlavě, ale nevadí mi to. Je to jako něčí hlas, zpěv. Odnáší s sebou spadané listí včerejších vzpomínek a bolestí…

          Měl bych se zvednou a jít. Však nemohu… Nechci! Ten zpěv totiž přináší naději… Naději nového východu slunce, když slunce zapadá. Naději nového začátku tam, kde už člověk nevidí cestu. Naději, že i my jednou budeme létat a zanecháme pod sebou všechno špatné, co nás tíží… 

           A tak ještě nevstávám, ještě chvíli budu poslouchat tu píseň…. Tu zvláštní píseň větru…


Ateh
05. 03. 2004
Dát tip
Zda se mi to dobře zpracované,lehce čitelný a prostě v poho,su spíš pesimista,ale tohle je důležitý občas SLYŠET. Potěšils. Půjdu se zaposlouchat... P.S:kde je toho víc?

katugiro
20. 12. 2003
Dát tip
větrné písně já rád...

Windsong
17. 12. 2003
Dát tip
Rowenna: Díky. Píseň mě napadla, když jsem ležel na stohu slámy s flaškou rumu v ruce, asi jsem se snažil utéct, v tom jsem však uslyšel píseň.... píseň větru. Je to taky podle jedné z mých oblíbených písniček od Johna Denvera, Windsong. Máš pravdu tohle dílko jsem na písmáka vložil jako první právě pro tu spojitost s mým nickem (přezdívkou)... Měj se príma!

(G)eorge
16. 12. 2003
Dát tip
simplicius simplicissimus

Rowenna
16. 12. 2003
Dát tip
**************

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru